Σιωπηλός Δρόμος: Κρίσιμες ώρες - Παιδί αρρωσταίνει και τα πράγματα περιπλέκονται στο κρησφύγετο

Συγκλονίζουν οι σημερινές εξελίξεις 13/6

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σιωπηλός Δρόμος: Κρίσιμες ώρες - Παιδί αρρωσταίνει και τα πράγματα περιπλέκονται στο κρησφύγετο

Συγκλονίζουν οι σημερινές 13/6 εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Σιωπηλός Δρόμος. Λίγα επεισόδια πριν το τέλος, τα πράγματα περιπλέκονται όταν ένα παιδί από αυτά που έχουν απαγάγει αρρωσταίνει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Σιωπηλός Δρόμος

Ο Μιχάλης καταφέρνει να αποφύγει την σύλληψη και επιστρέφει μαζί με τον «ενορχηστρωτή» στο κρησφύγετο. Εκεί αποφασίζουν πως η απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα και επικοινωνούν με την αστυνομία απαιτώντας τα λύτρα και δίνοντας μια τελευταία διορία.

Η Θάλεια μαθαίνει για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η αστυνομία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών. Η Αθηνά αποκαλύπτει στην Θάλεια τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Βασίλη και η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού.

Η ξαφνική αρρώστια ενός παιδιού θα περιπλέξει τα πράγματα μέσα στο κρησφύγετο και οι δράστες θα διχαστούν ως προς την παράδοσή του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή». Ενώ, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή.

«Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο»

«Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή. Στη μέση του επεισοδίου γύρισα στη γυναίκα μου και ήμουν βουρκωμένος. Μετά από ένα χρόνο φοβερής προσπάθειας για αυτό το project συμβαίνει επιτέλους και νιώθω περήφανος για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση.

Με το που διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι πρόκειται για μια δυνατή ιστορία, συγκινήθηκα διαβάζοντάς το. Αυτή η δύναμη και το ρίσκο που πήρε το κανάλι να με εμπιστευτεί με βοήθησαν να μείνω στο project και να μαζέψω μια ομάδα ανθρώπων πολύ δυνατή γύρω μου.

Οι μέρες των γυρισμάτων είναι οχτώ για ένα επεισόδιο. Ούτε οι οχτώ μέρες φτάνουν γιατί πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στο κανάλι και την εταιρία παραγωγής που πήραν αυτό το ρίσκο να κάνουν μια μίνι σειρά με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, και μάλιστα μια ακριβή σειρά.

Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στα γυρίσματα ήταν σε σχέση με τα παιδιά, το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε, το πώς θα τα αντιμετωπίσει το ίδιο το σενάριο. Αυτή η ιστορία δεν έχει γραφτεί από μια σκοπιά που πάει σε πιο κακοποιητικές καταστάσεις.

Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο. Ήταν η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε. Η απαγωγή είχε δυσκολίες στο γύρισμα για να βγει συναρπαστική. Στη σκηνή που μπαίνουν στο κρησφύγετο αφήσαμε τα παιδιά να πιάσουν μια δική τους συζήτηση και περιμέναμε να δούμε τι θα πούνε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Βαρδής Μαρινάκης.