Elif (15/6): Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρανά

Αποκαλύπτει στον Τζεμ πως ο Ταρίκ την χτύπησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif (15/6): Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρανά

Σκάνδαλο μεγατόνων στο σημερινό 15/6 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Elif, μετά τον ξυλοδαρμό της Ρανά από τον Ταρίκ! Η Ράνα έχει χάσει τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα του Ταρίκ. Εκείνος δεν ξέρει αν είναι ζωντανή. Ο Τζεμ έρχεται και ο Ταρίκ κρύβεται στην κρεββατοκάμαρα. Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ φεύγει κρυφά από το σπίτι. Επιστρέφει στην έπαυλη τρομαγμένος και δεν μιλάει σε κανέναν.

Η Βιλντάν καταλαβαίνει αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Ο Τζεμ επιστρέφει με τη Ράνα στο σπίτι της και είναι καλά. Του λέει πως έχασε την ισορροπία της και έπεσε αλλά ο Τζεμ δεν την πιστεύει. Της κάνει περισσότερες ερωτήσεις και τελικά η Ράνα λέει την αλήθεια.

Ο Τζεμ γίνεται έξαλλος επειδή ο Ταρίκ την άφησε αναίσθητη και έφυγε. Η Ράνα του λέει πως δεν τη νοιάζει αυτό και ξέρει πως ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα. Τα λόγια της τον θυμώνουν ακόμα περισσότερο. Η Βιλντάν παρατηρεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά και καταλαβαίνει πως κάτι όμορφο και βαθύ γεννιέται ανάμεσά τους. Πιστεύει πως η Παρλά δεν έχει πια καμία ελπίδα να κερδίσει τον Κερέμ γιατί η καρδιά του ανήκει στη Σουρεγιά.

Στη συνέχεια η Βιλντάν νιώθει ζήλια επειδή η Σουρεγιά θα κάνει έναν πλούσιο γάμο και θα ζει άνετα. Η Παρλά επισκέπτεται την έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά λέγοντας πως τους φέρνει κακή τύχη. Η Ματσιντέ θυμώνει μαζί της αλλά επειδή σέβεται την καλεσμένη της δεν μιλάει. Όμως δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεται η Παρλά. Φωνάζουν τη Βιλντάν για να τους φέρει τσαϊ αλλά δεν τις ακούει.

Elif σημερινό 15/6 επεισόδιο

Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα αλλά δεν τη βρίσκει. Όταν εμφανίζεται η Βιλντάν, η Παρλά της μιλάει άσχημα και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την ενοχλήσει. Της λέει πως δεν την άκουσε γιατί ήταν στον κήπο και μάζευε τα ποτήρια από το χθεσινό βράδυ, που ο Κερέμ και η Σουρεγιά έβλεπαν μαζί τα αστέρια.

Τα λόγια της τρελαίνουν από θυμό και ζήλια την Παρλά. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για τα πράγματα που αγόρασε για το μωρό της αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται και το μόνο που σκέφτεται είναι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά…

Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της Elif

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά μαγειρεύουν μαζί και η Παρλά τους παρακολουθεί κρυμμένη πίσω από την πόρτα της κουζίνας. Δεν αντέχει να τους βλέπει μαζί να διασκεδάζουν. Ο Ταρίκ είναι στην εταιρία αλλά η Ράνα δεν έχει δώσει ακόμα σημάδια ζωής. Ανησυχεί και αποφασίζει να την επισκεφθεί.

Όταν φτάνει στο ασανσέρ όμως βλέπει μπροστά του τη Ράνα. Ο Ταρίκ της εξηγεί για ποιο λόγο την άφησε αναίσθητη. Η Ράνα δείχνει να πείθεται από τις εξηγήσεις του αλλά δεν είναι σίγουρη. Έχει όμως καταστρώσει ένα σχέδιο για να μάθει αν ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα. Η Αλέβ θέλει να αγοράσει κάτι αλλά επειδή δεν γνωρίζει την πόλη ζητάει από τον Σαφάκ να τη συνοδεύσει και εκείνος το κάνει απρόθυμα, μόνο και μόνο για να μην φανεί αγενής στην καλεσμένη τους. Η Παρλά προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά. Δωροδοκεί τη Βιλντά για να πάρει σχετικές πληροφορίες.

Η Βιλντάν της λέει πως είναι πολύ κοντά και δεν θα εκπλαγεί αν σε λίγους μήνες ανακοινώσουν ότι παντρεύονται. Αυτό είναι μεγάλο σοκ για την Παρλά και θέλει να τους χωρίσει με κάθε τρόπο. Η Σουρεγιά με την Ελίφ ετοιμάζουν πρωινό και με τη βοήθεια του Γιουνούς και της Μπιρτσέ προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι του Κερέμ και να του δείξουν πως είναι στο πλευρό του. Ο Κερέμ νιώθει τυχερός και δυνατός που έχει τέτοιους φίλους. Η Ματσιντέ τους βλέπει και χαίρεται που ο γιος της έχει τέτοιους σπουδαίους φίλους.

Η Ματσιντέ λέει στη Χουμεϊερά πως η Σουρεγιά είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, σαν τη μητέρα της. Η Ζουλιντέ βλέπει τον Σαφάκ μαζί με την Αλέβ και ζηλεύει…

TAGS