Έλα στη θέση μου 16/6: Η Ρενάτα οδηγείται στο κρατητήριο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 16/6: Η Ρενάτα οδηγείται στο κρατητήριο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, η Ρενάτα οδηγείται στο κρατητήριο, την ώρα που η Κέντρα πιέζει με όποιον τρόπο μπορεί για να πάρει τις μετοχές της.

Αυτά θα δούμε απόψε, 16 Ιουνίου, στη σειρά Έλα στη θέση μου

Οι αμφιβολίες της Ισμήνης για τον ρόλο του Αχιλλέα στη Σόφο γίνονται όλο και περισσότερες.

Ο Βλάσης προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ενάντια στη σχέση του με την Ισμήνη και ο Δαμιανός προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη Θάλεια.

Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν η Ρενάτα δεχτεί να δει τον Μάρκο και όχι τον ίδιο; Δείτε εδώ και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας!

Έλα στη θέση μου 16/6

Η Ρενάτα μένει έγκυος

Ο Ζούβας ανακαλύπτει το επίμαχο βίντεο στο λάπτοπ της Κέντρα, η Βάνα ενημερώνει τον Βλάση για το πλακάκι στο εκκλησάκι και η Ρενάτα λιποθυμάει στο κελί της ολομόναχη όπου και τη βρίσκει ο Μάρκος. Τελικά, την ενημερώνουν πως είναι έγκυος. Χαμός στα νέα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου.

Ο Δαμιανός προσπαθεί να πείσει την Κέντρα να τον φέρει σε επαφή με τη Φαίη. «Πρέπει της μιλήσω οπωσδήποτε. Είναι πολύ σημαντικό», της τονίζει. Την ίδια ώρα ο Φώτης και ο Αχιλλέας προσπαθούν να βοηθήσουν τη Ρενάτα ψάχνοντας στοιχεία. Η Θάλεια από την πλευρά της νιώθει άσχημα που κοροϊδεύει τον Δαμιανό και η Σύλβια ανακαλύπτει την κομπίνα που ετοιμάζεται να στήσει ο Ζούβας με τον Ζαχαρία. «Ωστε έτσι; Θα δείτε τι έχει να γίνει», αναφωνεί. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας είναι έτοιμος να πέσει στην παγίδα της Κέντρας υπογράφοντας το συμβόλαιο που του ζητάει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Βάνα θα ενημερώσει τον Βλάση για το πλακάκι στο εκκλησάκι και τις ύποπτες κινήσεις της Κέντρας.

Η Κέντρα πιέζει τον Αχιλλέα να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου. «Αν το κάνεις σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω τη λογιστική έκθεση εναντίον της Ρενάτας», του τάζει. Η Σύλβια και η Βάνα παράλληλα πιέζουν τον Ζούβα και τον Ζαχαρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα χόρτα που θέλουν να πασάρουν στην αγορά και γλιτώνουν τον Δαμιανό από σίγουρη δηλητηρίαση. Ο Μάρκος πάλι πιάνει τον Φώτη στο γραφείο του. «Τι κάνεις εδώ;», τον ρωτάει αλλά εκείνος προφασίζεται ότι θέλει απομόνωση, την ίδια στιγμή που η Ισμήνη ταράζεται από μια στομαχική διαταραχή της Ρενάτας. Αργότερα η κοπέλα λιποθυμάει στο κελί της ολομόναχη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Βλάσης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο εκκλησάκι της έπαυλης και να βρει τα λεφτά του.

Έλα στη θέση μου Ρενάτα έγκυος

Ο Μάρκος βρίσκει τη Ρενάτα λιπόθυμη στο κελί της και καλεί γιατρό για να δει τι έχει. «Ρενάτα, Ρενάτα είσαι καλά;», τη ρωτάει και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Στο μεταξύ ο Βλάσης προσπαθεί να βρει τα χρήματά του στο εκκλησάκι της έπαυλης Σοφοκλέους, αλλά έχει υπολογίσει χωρίς την «ξενοδόχο» Κέντρα, ενώ ο Θοδωρής μαθαίνει και επισήμως ότι ο Μίμης δεν είναι πραγματικός του γιος. Παράλληλα η Ισμήνη πέφτει στην παγίδα του Μάρκου και της Κέντρας, και βλέπει τον Αχιλλέα ως ένοχο για τη φυλάκιση της αδελφής της. Και ενώ όλοι θεωρούν ότι η Ρενάτα έπαθε κρίση άγχους, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια στο κελί της: Είναι έγκυος! Δείτε ωστόσο και τα σχόλια των πρωταγωνιστών για το φινάλε τη σειράς.

Η Ισμήνη επισκέπτεται την αδελφή της. «Τι σου συμβαίνει; Είσαι καλά;», τη ρωτάει. «Είμαι έγκυος», είναι η απάντησή της, «αλλά δεν πρέπει να το πεις σε κανέναν». Η Ισμήνη της το υπόσχεται. Η Φλωρέτα όμως φαίνεται να υποψιάζεται την αλήθεια. Και μέσα σε όλα ο Βλάσης προσπαθεί να πείσει την Κέντρα να του δώσει τα λεφτά του αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Μάρκος και η Κέντρα από την άλλη περιμένουν να «σκάσει» η είδηση για τα χρήματα στον ελβετικό λογαριασμό του Αχιλλέα, την ώρα που ο Ατσαλάκης μαθαίνει κάτι που τον ταράζει πολύ. Και δεν φτάνουν αυτά. Ο Φώτης βλέπει ένα τεστ εγκυμοσύνης στην τσάντα της Ισμήνης.