Έξαψη: Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη κάτι πολύ σημαντικό

Οι σημερινές 22/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη κάτι πολύ σημαντικό

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στην Κλαίρη θα κάνει ο Αλέξανδρος στην σειρά Έξαψη, την ώρα που ο Γιάννος έχει ελπίδες για το μέλλον του. Από την άλλη η Εβίτα... είναι στα χαμένα.

Όσα θα δούμε στη σειρά του Mega, Έξαψη

Τρίτη 22 Ιουνίου - Επεισόδιο 68

Η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου. Η πρώτη τους συνάντηση, δίνει στο Γιάννο, ελπίδα, για τη συνέχεια. Η Εβίτα είναι χαμένη. Σαν, ξαφνικά, να μη μπορεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές, που ήρθαν, στη ζωή της, τον τελευταίο χρόνο.

Ο Κωστής και η Μαρίνα, χτίζουν της σχέση τους από την αρχή. Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη, ότι θα πάνε μαζί, να δουν την Αγάπη. Η Ζωή απολογείται στο Τζώρτζη, για την απουσία της, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν παίρνει, από εκείνον, την ανταπόκριση που περιμένει. Η μέρα της αποφυλάκισης του Μηνά, πλησιάζει. Δείτε και αναλυτικά τις εξελίξεις όλης της εβδομάδες.

Το τραγικό τέλος του Θάνου στην Έξαψη

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει πραγματικά συμβεί στη Βίκυ, που πλέον έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. «Εμείς οι δύο έχουμε αφήσει μια κουβέντα στη μέση», της λέει ο Θάνος, ο οποίος την κρατάει όμηρο στην οικία Δανέζη. «Θάνο, μη. Σε παρακαλώ», τον ικετεύει εκείνη. «Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ σου δεν με είδες.

Για σένα ήμουν ένα τίποτα. Για όλους ήμουν ένα τίποτα. Αόρατος. Ανύπαρκτος», σχεδόν μονολογεί και της αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο έγιναν όλα. Μαρίνα, Μηνάς και Ορφέας ξεκινούν για την οικία Δανέζη. Το τέλος πλησιάζει. Ο Θάνος πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια. Θα σκοτώσει τη Βίκυ και μετά θα σκοτωθεί. Ομως τελικά η Βίκυ σώζεται κι εκείνος βάζει τέλος στη ζωή του αφού πλέον δεν έχει κανένα νόημα.

Έξαψη τελευταίο επεισόδιο

Η επόμενη μέρα μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης γίνεται δεκτή. Η Μαρίνα καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της και ο Κωστής αποφασίζει πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία που έρχεται στον δρόμο του. Ο Μηνάς με τη σειρά του παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά, ενώ η Βίκυ κοιτάζει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ.

Η τύχη του Ορφέα μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο. Η Εβίτα νιώθει ξανά ευτυχισμένη μετά από πολύ καιρό, η Κλαίρη ετοιμάζεται να πάρει πίσω την Αγάπη και ο Αλέξανδρος επιστρέφει σε εκείνη. Νέες οικογένειες δημιουργούνται. Νέες ευκαιρίες ξημερώνουν.