Έλα στη θέση μου: H Ρενάτα μετά την λιποθυμία της ζητά να μιλήσει με την Κέντρα

Οι σημερινές 23/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: H Ρενάτα μετά την λιποθυμία της ζητά να μιλήσει με την Κέντρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινά σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου. H Ρενάτα είναι αποφασισμένη να μιλήσει με την Κέντρα, καθώς δεν αντέχει άλλο την όλη κατάσταση.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου

Ο Αχιλλέας βάζει τον Ζούβα, την Σύλβια, τον Φώτη και τον Ζαχαρία να του φέρουν το βίντεο που έχει στον υπολογιστή της η Κέντρα.

Ο Μάρκος με την Κέντρα απολαμβάνουν την επιτυχία τους μετά από τη λίστα που περιέχει το όνομα του Αχιλλέα. Ο Βλάσης κι η Ισμήνη τρομάζουν με ένα ακόμη ιατρικό θέμα της Ρενάτας, η οποία παίρνει πλέον την απόφαση ότι πρέπει να μιλήσει με την Κέντρα. Ο Λεωνίδας πιστεύει ότι ο Θοδωρής του κρύβει ένα θέμα υγείας, την ώρα που η Θάλεια ανακοινώνει στο Θοδωρή ότι θα φύγει από την γκαρσονιέρα.

Θα καταφέρει ο Φώτης να κλέψει τον υπολογιστή της Κέντρας απ’ το γραφείο της. Τι θα πει η Ρενάτα στην Κέντρα όταν τη δει στο κελί της; Δείτε όλα τα επεισόδια μέχρι την Παρασκευή.

Τα σχόλια των πρωταγωνιστών για το φινάλε τη σειράς

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου ολοκληρώθηκαν, και σε λίγο καιρό θα παρακολουθήσουμε και το μεγάλο φινάλε. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την πορεία τους αυτά τα 5 χρόνια, αλλά και για τις προσωπικές τους ζωές.

«Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς άμεσα να καταλάβεις τι συμβαίνει. Σε 15 μέρες θα μου λείψει πολύ η σειρά», είπε ο Γιάννης Τσιμτσέλης και ανέφερε για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού: «Προς το παρόν δεν θα παντρευτώ. Αυτά προκύπτουν. Δεν τα σχεδιάζεις», ενώ για τη δήλωση της Κατερίνας Γερονικολού αναφορικά με τη μαγειρική της είπε: «Όταν η Κατερίνα ασχολείται με τη μαγειρική, είναι πολύ καλή».

«Είναι πάρα πολύ όμορφη αυτή η συνθήκη που ζήσαμε εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν στα 4 χρόνια, έφυγα και γύρισα τώρα προς το τέλος», είπε ο Μιχάλης Μαρίνος ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα συνεχιστεί η μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ.

H Ηρώ Λούπη είπε για τη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση: «Δεν θέλουμε με τον Σωτήρη Καλυβάτση να επισημοποιήσουμε κάτι. Είμαστε επίσημα με τα συναισθήματά μας»

«Μετά από 11 χρόνια σχέσης, είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν μας λείπει ο γάμος. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη και υπάρχουν και τα βασικά όπως: θαυμασμός, εμπιστοσύνη, είμαστε μαζί και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα», είπε και η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Τέλος, ο Μαρίνος Κόνσολος ανέφερε για την Αθηνά Οικονομάκου -που έφυγε νωρίτερα από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της: «Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια απώλεια της σειράς, αλλά ήταν ωραίος ο λόγος που έφυγε».