Αγγελική: Οι εργάτες βρίσκουν κάτι στο κτήμα που θα "παγώσει" το αίμα Αθηνάς - Δημήτρη

Οι σημερινές 24/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Οι εργάτες βρίσκουν κάτι στο κτήμα που θα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά Αγγελική, που ήδη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και αυτή την εβδομάδα θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο, στο οποίο ήδη γνωρίζουμε τι θα γίνει.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha, Αγγελική

Πέμπτη 24 Ιουνίου – Επεισόδιο 150

Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη. Η Κατερίνα βγαίνει για ποτό με τη Δανάη, αλλά οι δεύτερες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό της δεν την αφήνουν να περάσει καλά. Ο Στέφανος μιλάει στην Αγγελική για την επιθυμία της Δανάης να παραμείνει στο κτήμα και εκείνη δυσκολεύεται να κρύψει την αναστάτωσή της.

Ο Δημήτρης ενοχλείται από την απόφαση της Κατερίνας να ετοιμαστεί για τον γάμο στο σπίτι των Ζάχων. Τη μέρα του γάμου το σχέδιο της Αγγελικής μπαίνει σε εφαρμογή, η συμπεριφορά της όμως παραξενεύει τον Στέφανο. Ο Αντώνης τηλεφωνεί στην Αθηνά και της λέει ένα ευχάριστο νέο.

Ο Παύλος απειλεί την Τζένη. Ο Μιχάλης κάνει ακόμα μία προσπάθεια να αποτρέψει την Κατερίνα από το να παντρευτεί το Δημήτρη. Οι εργάτες βρίσκουν κάτι στο κτήμα που θα κάνει το αίμα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δημήτρη να παγώσει και παράλληλα θα βοηθήσει την Αγγελική να βρει αυτό που ψάχνει.

Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHΑ για το φινάλε της Αγγελικής

Όπως καθημερινά έτσι και σήμερα, η Αγγελική ήταν πρώτο trend στο Twitter και έτσι ο ALPHA, αποφάσισε να ταράξει για λίγο τα νερά, κάνοντας μία έκτακτη ανακοίνωση με μία ανάρτηση η οποία αφορά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα να αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης έχει πει στην Αγγελική ότι άκουσε τον Δημήτρη να λέει στην Αθηνά ότι έχει σκοτώσει τον πατέρα της και τον έχει θάψει κάπου στο κτήμα.

Τρέχει μέχρι που εξαντλείται και πέφτει στο χώμα όπου πιστεύει ότι μπορεί να είναι θαμμένος ο πατέρας της. Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα.

Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη.

Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος.