Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό

Πότε θα δούμε την συνέντευξη του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Τριαντάφυλλος μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται και το After Dark εύχεται στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι» με δύο απολαυστικά επεισόδια. O Τριαντάφυλλος και ο Παύλος Γαλακτερός θα βρεθούν στην εκπομπή και θα τα πουν όλα στον Θέμη Γεωργαντά.

Η ανακοίνωση για Τριαντάφυλλο και Γαλακτερό στο After Dark

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 00:30 στον ΣΚΑΪ, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει, μιλά για την εμπειρία του στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, ενώ απαντά και στα hate comments που έχει δεχτεί στα social media.

ΣΚΑΙ Τριαντάφυλλος After Dark

Στη συνέχεια, αντιμετωπίζει τον Θέμη και τις ερωτήσεις του στο εξομολογητήριο. Τι ποσοστό θα καταφέρει να συγκεντρώσει; Με άρωμα Survivor είναι και το τελευταίο bonus εξομολογητήριο της χρονιάς, όπου ο Παύλος Γαλακτερός - ο οποίος έλεγαν πως έχει σχέση με την Νικόλ Μαυρίδη - έρχεται με την ειλικρίνειά του να διεκδικήσει μία θέση στο Πάνθεον της εκπομπής.

ΣΚΑΙ Παύλος Γαλακτερός After Dark

Η τρίτη σεζόν του After Dark ολοκληρώνεται το Σάββατο 26 Ιουνίου με ένα επεισόδιο γεμάτο με τις καλύτερες στιγμές των φετινών εκπομπών, ενώ θα δούμε τη γειτόνισσα Έλενα Κώνστα και τον pastry chef Δημήτριο Μακρυνιώτη σε ρόλο έκπληξη.

Ο Τριαντάφυλλος πριν πάει στο After Darka πήγε να προσκυνήσει στον...

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στην οποία φαίνεται να προσκυνά στον Άγιο Εφραίμ που τον προστάτευε όσο καιρό βρισκόταν στο Survivor 4.

Ο Τριαντάφυλλος είχε δείξει και μέσα στο παιχνίδι πόσο δεμένος ήταν με τη θρησκεία και έτσι, μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε αφού επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν να επισκεφθεί τον ναό του Αγίου Εφραίμ, από τον οποίο είχε πάρει και τον αγιασμό που είχε πάντα μαζί του μέσα στο παιχνίδι.

«6 μήνες με βοήθησες να ανταπεξέλθω σε όλες τις δυσκολίες Άγιε μου κάθε πρωί έπινα τον αγιασμό σου, περίμενα πως και πως να έρθω να σε δω και να σε προσκυνήσω ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΦΡΑΙΜ Σ ΑΓΑΠΩ !!! Παιδιά να έρθετε όλοι πραγματικά θα νιώσετε υπέροχα» έγραψε.