Elif: Η Αλέβ καταλαβαίνει πως η Ζουλιντέ θέλει να της "φάει" τον Σαφάκ

Οι σημερινές 25/6 της τούρκικης σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Αλέβ καταλαβαίνει πως η Ζουλιντέ θέλει να της

Γεμάτο αγωνία και εντάσεις είναι το σημερινό 25/6 επεισόδιο της σειράς Elif που προβάλλεται για 4η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η Αλέβ μαθαίνει για την Ζουλιντέ και τον Σαφάκ και γίνεται έξαλλη.

Οι εξελίξεις στην Elif

Η Αλέβ έχει βάλει στόχο να παντρευτεί τον Σαφάκ και κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει αλλά ο Σαφάκ είναι αδιάφορος απέναντί της. Η Αλέβ έχει καταλάβει πως ο Σαφάκ έχει κάποια άλλη στο μυαλό του και θέλει να μάθει ποια είναι. Είναι τα γενέθλια της Ιντζί και η Ζουλιντέ με τη Μελέκ ετοιμάζουν την τούρτα γιατί θα της κάνουν ένα πάρτι – έκπληξη.

Η Αλέβ και η Λεμάν πηγαίνουν στην αγορά. Η Αλέβ δεν χαίρεται καθόλου γιατί είναι μακριά και θα κουραστεί. Ο Βεϊσέλ τις βλέπει και τις προσκαλεί στο πάρτι. Η Αλέβ θέλει να πάει αλλά η Λεμάν αρνείται και του ζητάει να μην κάνουν φασαρία.

Η Αλέβ βλέπει τη Ζουλιντέ και τη Μελέκ στο μαγαζί και σκέφτεται πως μία από αυτές τις γυναίκες μπορεί να είναι η αγαπημένη του Σαφάκ. Σκέφτεται πως αν πάει στο πάρτι μπορεί να ανακαλύψει κάτι. Έτσι καταφέρνει να πείσει τη Λεμάν να πάνε τελικά. Ο Εμιρχάν ζηλεύει το πάρτι της φίλης του επειδή εκείνος τα δικά του γενέθλια τα γιόρτασε μόνο με τη μητέρα του και βγαίνει από το μαγαζί.

Η Ζουλιντέ τον αναζητεί. Ο Σαφάκ τον βρίσκει πριν από εκείνη και τον συνοδεύει στο μαγαζί. Η Ζουλιντέ τους βλέπει να έρχονται και πηγαίνει κοντά τους. Η Αλέβ βλέπει τη σκηνή και καταλαβαίνει πως η Ζουλιντέ είναι η γυναίκα, που έχει κλέψει την καρδιά του Σαφάκ.

Η Αλέβ αποφασίζει να γίνει φίλη με τη Ζουλιντέ. Η Βιλντάν ενημερώνει την Παρλά πως ο Κερέμ και η Σουρεγιά θα πάνε μαζί στην εταιρία. Ενώ, η Ελίφ λέει ένα μεγάλο ψέμα στον Κερέμ.

Τι θα δούμε στην 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.