Αγγελική: Ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην σειρά Αγγελική, λίγες ημέρες πριν το τελευταίο επεισόδιο. Οι αποκαλύψεις "βόμβα" ξεκινάνε και οι ανατροπές θα είναι μεγάλες, όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο ALPHA.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha, Αγγελική

Δευτέρα 28 Ιουνίου – Επεισόδιο 151

Η Αγγελική σκάβει μανιωδώς για να βρει αν εκεί που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει ο Δημήτρης, είναι θαμμένος ο πατέρας της μέχρι που ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να μην κινήσει υποψίες με την απουσία της μια τόσο σημαντική μέρα για την οικογένεια Αργυρού.

Η Αθηνά είναι ακόμα ανήσυχη για το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στο κτήμα από τους εργάτες, αλλά ο Δημήτρης την αγνοεί και ετοιμάζεται για τον γάμο όσο η Κατερίνα δέχεται απρόσμενα την επίσκεψη της Ιωάννας και της Σοφίας, οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τους ενδοιασμούς τους και να σταθούν στο πλευρό της Κατερίνας αυτή τη μέρα.

Η Χριστίνα αιφνιδιάζει το Νικόλα όταν πηγαίνει να τον βρει στο κτήμα για να του δώσει την απάντησή της. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει το σχέδιό της και η Αγγελική την προειδοποιεί ότι με αυτό που έχει σκεφτεί κινδυνεύει και η ίδια, αλλά η Τζένη την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι τα έχει φροντίσει όλα. Όμως τα σχέδια της Τζένης τα γνωρίζει και ο Παύλος αφού παρακολουθεί στενά κάθε της κίνηση. Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν τους όρκους τους όταν ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν.

Το τέλος της σειράς σε φωτορομάντζο

Τo tv24 εξασφάλισε φωτογραφίες από το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Αγγελική. Ευτυχισμένο θα το τέλος για την Αγγελική και τον Στέφανο.

Ο Στέφανος συνοδεύει την Κατερίνα ως νύφη και εκείνη λάμπει στο πλευρό του Δημήτρη! Τίποτα δεν προμηνύει τα όσα θα συμβούν...

Αγγελική γάμος

Η Κατερίνα έχει στα χέρια της ένα παλαιότερο γράμμα του Νικόλα προς τη Μαργαρίτα, που της ζητάει συγγνώμη για τον βιασμό της και εκείνη εξαφανίζεται. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τον αδελφό του!

Αγγελική τελευταίο επεισόδιο

Τα δύο αδέλφια πιάνονται στα χέρια και η οικογένεια προσπαθεί να τους χωρίσει.

Αγγελική τέλος σειράς

Αγγελική φωτορομάντζο

Οι καλεσμένοι κοιτάζουν σαστισμένοι αγνοώντας τι έχει γίνει!

Αγγελική φινάλε σειράς

Να σημειώσουμε πως ο ALPHA εξέδωσε ανακοίνωση για την σειρά Αγγελική, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε που προβλέπεται συγκλονιστικό.

Λίγη ώρα αργότερα...

Η Αγγελική ανακαλύπτει πως στον κήπο των Αργυρών είναι θαμμένος ο πατέρας της και απειλεί τον Δημήτρη. Εκείνος, έξαλλος, την πυροβολεί, αλλά ο Νικόλας μπαίνει μπροστά να τη σώσει. Η Αθηνά μη έχοντας άλλη λύση αποφασίζει να σκοτώσει τον Δημήτρη και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει!

Αγγελική αποκλειστικό τέλος

Εναν χρόνο μετά...

Αγγελική, Στέφανος και Δανάη ζουν μακριά απ’ όλους και ευτυχισμένοι, αφήνοντας πίσω τους το κακό παρελθόν! Στο μεταξύ, ο Παύλος μπαίνει φυλακή, ενώ η Τζένη γεννάει το παιδί του. Η Αθηνά ζει με μηχανική υποστήριξη χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, ο Νικόλας είναι ευτυχισμένος με τη Χριστίνα, όπως και η Σοφία με τον Αντρέα, ενώ η Κατερίνα τα βρίσκει ξανά με τον Μιχάλη.

Αγγελική φινάλε φωτογραφίες

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ