Αγγελική: O κόσμος της Κατερίνας καταρρέει όταν μαθαίνει όλη την αλήθεια από ένα γράμμα

Οι σημερινές 29/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: O κόσμος της Κατερίνας καταρρέει όταν μαθαίνει όλη την αλήθεια από ένα γράμμα

Συγκλονιστικά είναι τα τελευταία επεισόδια της σειράς Αγγελική, που φτάνει σιγά σιγά στο μεγάλο φινάλε. Τι θα κάνει η Κατερίνα με το που μάθει την αλήθεια;

Όσα θα δούμε σήμερα στην Αγγελική του ALPHA

Τρίτη 29 Ιουνίου - Επεισόδιο 152

Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για το Δημήτρη και τους Αργυρούς. Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει να λύσει μια για πάντα το θέμα με τον Ανδρέα ανοίγοντας του όλα τα χαρτιά της. Ενώ στην δεξίωση θα έχουμε κ έναν θάνατο.

Το τέλος της σειράς σε φωτορομάντζο

Ο Στέφανος συνοδεύει την Κατερίνα ως νύφη και εκείνη λάμπει στο πλευρό του Δημήτρη! Τίποτα δεν προμηνύει τα όσα θα συμβούν...

Αγγελική γάμος

Η Κατερίνα έχει στα χέρια της ένα παλαιότερο γράμμα του Νικόλα προς τη Μαργαρίτα, που της ζητάει συγγνώμη για τον βιασμό της και εκείνη εξαφανίζεται. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τον αδελφό του!

Αγγελική τελευταίο επεισόδιο

Τα δύο αδέλφια πιάνονται στα χέρια και η οικογένεια προσπαθεί να τους χωρίσει.

Αγγελική τέλος σειράς

Αγγελική φωτορομάντζο

Οι καλεσμένοι κοιτάζουν σαστισμένοι αγνοώντας τι έχει γίνει!

Αγγελική φινάλε σειράς

Να σημειώσουμε πως ο ALPHA εξέδωσε ανακοίνωση για την σειρά Αγγελική, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε που προβλέπεται συγκλονιστικό.

Λίγη ώρα αργότερα...

Η Αγγελική ανακαλύπτει πως στον κήπο των Αργυρών είναι θαμμένος ο πατέρας της και απειλεί τον Δημήτρη. Εκείνος, έξαλλος, την πυροβολεί, αλλά ο Νικόλας μπαίνει μπροστά να τη σώσει. Η Αθηνά μη έχοντας άλλη λύση αποφασίζει να σκοτώσει τον Δημήτρη και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει!

Αγγελική αποκλειστικό τέλος

Εναν χρόνο μετά...

Αγγελική, Στέφανος και Δανάη ζουν μακριά απ’ όλους και ευτυχισμένοι, αφήνοντας πίσω τους το κακό παρελθόν! Στο μεταξύ, ο Παύλος μπαίνει φυλακή, ενώ η Τζένη γεννάει το παιδί του. Η Αθηνά ζει με μηχανική υποστήριξη χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, ο Νικόλας είναι ευτυχισμένος με τη Χριστίνα, όπως και η Σοφία με τον Αντρέα, ενώ η Κατερίνα τα βρίσκει ξανά με τον Μιχάλη.

Αγγελική φινάλε φωτογραφίες

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ