8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας καταγγέλλει την Ηλιάνα για δυο φόνους

Συγκλονιστικό το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας καταγγέλλει την Ηλιάνα για δυο φόνους

Συγκλονιστικό είναι το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, καθώς όλα σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα. Το τέλος θα είναι γλυκόπικρο για τους πρωταγωνιστές.

Όσα θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ

8 Λέξεις - Πέμπτη 1 Ιουλίου

Ο Οδυσσέας αφοπλίζει την Ηλιάνα και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Αιμίλιος κάνει επίσημη πρόταση στον Σίμο να αναλάβει το δελτίο από εδώ και πέρα, και το τελευταίος διαπραγματεύεται σκληρά για την αμοιβή του. Παράλληλα, ο Βήχος και ο Φρίξος τα βρίσκουν κάπου στη μέση και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η Ναυσικά λέει στον Άκη πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αναλάβει αυτός την παραγωγή του καινούριου φαρμάκου που έβγαλε. Σε μία προσπάθεια να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για την Ηλιάνα, ο Οδυσσέας παίρνει τηλέφωνο τον Αλέκο. Η Μάγδα ανακοινώνει στον Αιμίλιο ότι είναι έγκυος, κι αυτός δείχνει ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο Οδυσσέας φεύγει για Αθήνα, ενώ ο Φρίξος με τον Σπύρο κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν την Έρση από την Ηλιάνα, χωρίς όμως να της πούνε τι συμβαίνει.

Η Έρση καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο παίζει, γίνεται παρεξήγηση, παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και τσακώνονται ξανά. Τρομερή συγκίνηση νιώθει η Ναυσικά όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Ένωση Γενετιστών και μαθαίνει ότι θέλουν να την βραβεύσουν για το φάρμακο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και για το συνολικό της έργο. Ο Οδυσσέας πάει στον αστυνόμο Βρανά με αποδείξεις και καταγγέλλει την Ηλιάνα για δύο φόνους. Ενώ είχαμε και επανασύνδεση για ζευγάρι.

Το μεγάλο φινάλε μέσα από φωτογραφίες

Οπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, όλοι οι ήρωες θα βρουν τον δρόμο τους και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Οι περισσότεροι θα συνεχίσουν ευτυχισμένοι, εκτός από την Ηλιάνα που πληρώνει τις πράξεις της, αλλά εν μέρει και τον Ακη, που βλέπει τη ζωή που μόλις έφτιαξε να του γυρίζει την πλάτη, αφού η αγαπημένη του κόρη καταλήγει στη φυλακή!

Φ1: Ο Οδυσσέας, αφού αφοπλίζει την Ηλιάνα, τη φέρνει στα άκρα και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ενώ, θα τον πυροβολήσει.

8 Λέξεις Ηλιάνα Οδυσσέας πυροβολισμός

Φ2: Λίγο αργότερα η Ηλιάνα «σπάει» στην αστυνομία και αναγκάζεται να ομολογήσει τους φόνος που έκανε.

8 Λέξεις Ηλιάνα τραγικό τέλος

Φ3. Μόλις ο Ακης μαθαίνει τα νέα καταρρέει και όλοι στέκονται στο πλευρό του για το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

8 Λέξεις Άκης παιδιά αλήθεια

Φ4. Οι τελευταίες παρεξηγήσεις διαλύονται και ο Οδυσσέας με την Ερση ξαναφτιάχνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση επανασύνδεση

Φ5. Το ίδιο ευτυχισμένοι θα συνεχίσουν και ο Αιμίλιος με τη Μάγδα, που του ανακοινώνει ότι είναι ξανά έγκυος.

8 Λέξεις Μάγδα μένει έγκυοσ

Φ6. Η Εύα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον γιο της με τον Νικηφόρο, ενώ η Ναυσικά πετυχαίνει μια μεγάλη αναγνώριση για την ανακάλυψή της σε ένα φάρμακο.

8 Λέξεις Ναυσικά ηθοποιός

Φ7. Ευχάριστα τα νέα και για τον Εκτορα με τη Δάφνη, που στο πάρτι της Ναυσικάς για την επιτυχία της ανακοινώνουν τον γάμο τους.

8 Λέξεις τελευταίο επεισόδιο

Φ8. Τελευταία σκηνή για τις «8 λέξεις». Μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους, προς τιμήν της Ναυσικάς. Ομως όλοι έχουν κάποιο δικό τους λόγο να χαμογελούν!

8 Λέξεις φινάλε σειράς ΣΚΑΙ