MEGΑ: Η ανακοίνωση του σταθμού για τα Mad Video Music Awards 2021

Πότε και τι ώρα θα προβληθούν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGΑ: Η ανακοίνωση του σταθμού για τα Mad Video Music Awards 2021

Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ είναι γεγονός και όσοι δεν πήγατε να τα δείτε από κοντά, θα τα παρακολουθήσετε μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η ανακοίνωση του MEGA για τα Mad Video Music Awards 2021

Τα «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ» έρχονται για δεύτερη χρονιά στο MEGA. Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός δίνει ραντεβού με το κοινό, για 18η συνεχόμενη χρονιά, με ένα μοναδικό τηλεοπτικό show την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 21:00.

Εντυπωσιακά live acts αγαπημένων καλλιτεχνών, συναρπαστικές μουσικές στιγμές, δυνατές απονομές και βραβεύσεις θα απολαύσουν οι τηλεθεατές σε μια ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά στο MEGA.
Τα μουσικά βραβεία παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Τον παλμό του backstage μεταφέρει η Κόνι Μεταξά. Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, μέσα από 15 + 1 κατηγορίες βραβείων «φωτίζει» με την ενέργεια της ΔΕΗ, τη δύναμη της ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ» πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ξανά με την παρουσία κοινού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τιμητικό βραβείο Mad Music Icon απονεμήθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2021 ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ» ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Να σημειώσουμε πως ένα βραβείο σίγουρα πήρε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και του το έδωσε ποια άλλη; Η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities στα Mad Video Music Awards

Τα Mad Video Music Awards λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή και οι celebrities έχουν αρχίσει να καταφθάνουν σιγά σιγά. Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις πιο υπέροχες εμφανίσεις των καλεσμένων.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε ήταν και αυτή της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία θα δώσει και βραβείο σε κάποιον καλλιτέχνη.

Mad Video Music Awards ΤάμταMad Video Music Awards Καράβας ΨαρρούMad Video Music Awards ΜαλέσκουMad Video Music Awards Έλενα ΚρεμλίδουMad Video Music Awards Σάσα Σταμάτη