Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο Γιατρός: Σε δύσκολη θέση ο Αλί - Προσπαθεί να βρει λύση για το μωρό

Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Ο Γιατρός: Σε δύσκολη θέση ο Αλί - Προσπαθεί να βρει λύση για το μωρό
TV24 09.07.2021 12:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «Ο Γιατρός», η οποία επέστρεψε στις οθόνες μας πριν από λίγο καιρό. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Αλί θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Γιατρό

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Μπερχαγιάτ ελπίζουν πως η Φερντά, η κόρη του Αντίλ, αν και έχει να τον επισκεφτεί πολλά χρόνια, θα μπορέσει να δώσει τη λύση ώστε να τον χειρουργήσουν και να προσπαθήσουν να τον σώσουν.

Εκείνη όμως δεν φαίνεται και πολύ πρόθυμη να βοηθήσει, και μάλιστα ένας από τους λόγους γι’ αυτό είναι ο Αλί, ο οποίος βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Όχι μόνο είναι τυπικά "υπεύθυνος" που το μωρό της Κιβιλτσίμ έμεινε ορφανό, αλλά τώρα κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει τον δεύτερο πατέρα του, τον Δρ. Αντίλ. Ο Αλί θα χρειαστεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τη Φερντά να αλλάξει γνώμη, και ταυτόχρονα να βρει την καλύτερη λύση για το μωρό.

Ο Αντίλ έχει όγκο στο κεφάλι και πέφτει σε κώμα - Τρόμος για τον Αλί

Εκτός από τον Φερμάν και ο Αλί περνάει από δίκη και μάλιστα με βαριές κατηγορίες και κινδυνεύει με φυλάκιση. Ωστόσο ο δικαστής δίνει αναβολή για τρεις μήνες. Στη συνέχεια συναντάει τον Φερμάν και εκείνος του λέει: «Ζητάς συνέχεια να είσαι σαν εμάς! Αν λοιπόν το θέλεις, τότε θα πρέπει πρέπει να μάθεις να δέχεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου». Η Ναζλί είναι συνεχώς στο πλευρό του Αλί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να του δώσει κουράγιο και να του αλλάξει τη διάθεση, ενώ ο Ντεμίρ συναντάει τελικά τον πατέρα του. Ο Φερμάν και η Μπελίζ έχουν διαφωνίες όσον αφορά το μωρό της Κιβιλτζίμ καθώς εκείνος θέλει να το κρατήσει και εκείνη να το δώσει για υιοθεσία: «Οταν θα το κοιτάζω θα βλέπω πάντα την Κιβιλτζίμ και δεν το θέλω αυτό! Επίσης θα αλλάξει η ζωή μας μ’ ένα μωρό, αυτό το έχεις σκεφτεί;», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Ναι, το έχω σκεφτεί, γιατί εγώ θέλω να γίνω πατέρας».

Γιατρός επιστρέφει ΣΚΑΙ πρώτα επεισόδια

Στο νοσοκομείο, ο Αλί δέχεται ένα ακόμη βαρύ πλήγμα, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον δεύτερο πατέρα του, τον γιατρό Αντίλ. Μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, όταν βλέπει σαν όραμα την κόρη του που έχασε, ο Φερμάν και ο Τανζού του κάνουν εξετάσεις και ανακαλύπτουν πως έχει όγκο στον εγκέφαλο! Ομως, εφόσον ακόμα βρίσκεται σε κώμα, δεν μπορούν να του κάνουν χειρουργείο χωρίς την έγκρισή του. Η Μπελίζ όμως ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό: Ο Αντίλ είχε βάλει τον Αλί υπεύθυνο να πάρει αποφάσεις για εκείνον σε περίπτωση που εκείνος για λόγους υγείας δεν μπορεί. Ετσι αποφασίζουν να πουν στον Αλί την αλήθεια. Ομως εκείνος σοκάρεται:

«Οχι, μου λέτε ψέματα! Δεν μπορεί! Κανείς δεν νιώθει όπως εγώ! Σας πήρε από τον δρόμο και σας μεγάλωσε; Ηταν σαν μπαμπά σας; Κανείς δεν ξέρει... Είναι ψέματα, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα», φωνάζει και φεύγει. Συγκλονισμένος ο Αλί, προσπαθεί απεγνωσμένα να σκεφτεί μια θεραπεία που θα μπορούσε να σώσει τον Αντίλ, όμως εκείνος ως εξαιρετικός νευροχειρουργός γνωρίζει πολύ καλά τα ρίσκα που εμπεριέχει μια λύση σαν αυτή που προτείνει ο Αλί και δηλώνει πως αρνείται κάθε θεραπεία. Οι γιατροί του νοσοκομείου ξέρουν ότι δεν έχουν δικαίωμα να παραβούν την επιθυμία του, αλλά δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν το ενδεχόμενο να τον αφήσουν να χαθεί χωρίς να πολεμήσουν για τη ζωή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιατρός: Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του "Αλί", Τανέρ Ολμέζ!

Ο Γιατρός: Το σπίτι του Φερμάν είναι όνειρο - Έχει τεράστια πισίνα και καταπράσινο γκαζόν

Share