Ο Γιατρός: Η μοίρα επιφύλασσε στην Νάζλι την πιο μεγάλη έκπληξη

Οι σημερινές εξελίξεις της τούρκικης σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Η μοίρα επιφύλασσε στην Νάζλι την πιο μεγάλη έκπληξη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθημερινά τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, Ο Γιατρός. Στο σημερινό 16/7 επεισόδιο, η Νάζλι θα ζήσει ένα απρόσμενο γεγονός που ωστόσο, θα την κρατήσει επιφυλακτική. Βέβαια, έχουμε και ένα σούπερ αποκλειστικό για την σειρά.

Οι εξελίξεις της σειράς Ο Γιατρός

Η μοίρα επιφύλασσε στην Νάζλι την πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής της, ρίχνοντας κυριολεκτικά στα πόδια της τον πατέρα της, και μάλιστα σε μια κατάσταση που κανένα παιδί δεν θα ήθελε να δει έναν από τους γονείς του.

Ο κ. Ισμέτ, εκτός από αλκοολικός που ήταν πάντα, τώρα είναι και άστεγος, και η απογοήτευση της Νάζλι είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Όμως ο κ. Ισμέτ θέλει να τα ξαναβρεί με την κόρη του, και ζητά τη βοήθεια του Αλί για να την πείσει πως έχει αλλάξει και πως του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσει για όλα τα λάθη που έχει κάνει. Η Νάζλι παραμένει επιφυλακτική απέναντί του.

Γιατρός επιστρέφει ΣΚΑΙ πρώτα επεισόδια

Οριστικός χωρισμός για Αλί και Ναζλί

Πάλεψαν όσο μπορούσαν να είναι μαζί, παρά τις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετώπιζαν! Ο Αλί και η Ναζλί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ, «Ο Γιατρός», παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν κι ας βιώνουν μεγάλο πόνο και οι δύο!

Τα προβλήματα ανάμεσα στον Αλί και τη Ναζλί υπήρχαν από την αρχή καθώς εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει φυσιολογικός, ενώ και εκείνη να προσαρμοστεί και να αντεπεξέλθει στη δική του δύσκολη ζωή με το σύνδρομο Savant. Ομως στη ουσία τα προβλήματα απλά «θάφτηκαν» λόγω του έρωτά τους και στη συνέχεια βγήκαν ξανά στην επιφάνεια με την επιστροφή του πατέρα της Ναζλί.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο πατέρας της Ναζλί, ο Ισμέτ, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και εκείνη δεν τον θέλει στη ζωή της. Ωστόσο της υπόσχεται πως θα το κόψει και η Ναζλί τον πιστεύει. Ομως στην πραγματικότητα την κοροϊδεύει και παράλληλα κοροϊδεύει και τον Αλί, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή του για να του αποσπά χρηματικά ποσά και να πηγαίνει να πίνει κρυφά. Μέχρι που ο νεαρός γιατρός αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην αγαπημένη του. Και εκείνη παίρνει μια μεγάλη απόφαση: Να αποχωριστεί για πάντα τον πατέρα της.

Ετσι, όταν εκείνος επιστρέφει στο σπίτι, η Ναζλί του λέει: «Τα έμαθα όλα για το αλκοόλ που συνεχίζεις να πίνεις, για τα λεφτά που πήρες! Ομως, δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου! Απλά ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε για πάντα! Πρώτα όμως θα περάσουμε τις τελευταίες μας στιγμές σαν πατέρας και κόρη». Εκείνος καταλαβαίνει πως αυτή τη φορά η κόρη του έχει απόλυτο δίκιο. Κάθονται μαζί τρώνε, ενώ στη συνέχεια βλέπουν ταινία μέσα σε βαρύ κλίμα! Μετά ο Ισμέτ την αποχαιρετάει:

«Συγχώρεσέ με, παιδί μου», της λέει και φεύγει για πάντα! Η Ναζλί καταρρέει και νιώθει περισσότερο την ανάγκη να έχει έναν άνθρωπο δίπλα της για να της σταθεί. Συναντάει τον Αλί και έχει ανάγκη να την κρατήσει από το χέρι, αλλά εκείνος δεν μπορεί. «Ο αυτισμός δεν ήταν επιλογή σου, αλλά μπορείς να επιλέξεις να με κρατήσεις από το χέρι! Μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο», του λέει.

Ο Γιατρός χωρισμός Αλί Ναζλί

Το βράδυ ο Αλί πάει να βρει τη Ναζλί μαζί με τους υπόλοιπους από το νοσοκομείο σ’ ένα μπαράκι και από την αρχή νιώθει δυσφορία, με το ότι πιάνει το χέρι της κοπέλας του, με τη μουσική, τα λουλούδια, τον κόσμο. Ομως προσπαθεί να νιώσει άνετα, μέχρι που δεν αντέχει και φεύγει σαν κυνηγημένος.

Η Ναζλί πάει κοντά του και εκείνος της λέει: «Δεν αλλάζει τίποτα με το να προσπαθώ να φέρομαι φυσιολογικά! Με τρομάζει ακόμα και να πιάνω το χέρι σου! Δεν είμαι άρρωστος, είμαι αυτιστικός και έτσι θα είμαι για πάντα». Εκείνος γυρίζει στο σπίτι και η Ναζλί του χτυπάει την πόρτα να της ανοίξει:

«Αφησέ με να νιώσω αυτά που νιώθεις κι εσύ, μη με βγάζεις από τη ζωή σου! Μπορώ να προσπαθήσω να καταλάβω το πώς είσαι», τον ικετεύει και εκείνος της απαντάει: «Εχεις ανάγκη από μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα φιλί και εγώ δεν μπορώ να σου τα προσφέρω αυτά». «Σε παρακαλώ μη με αφήνεις, σ’ αγαπάω! Ας το προσπαθήσουμε ξανά! Μπορούμε να μείνουμε μαζί», του προτείνει και εκείνος το βρίσκει καλή ιδέα και δέχεται!

Το οριστικό «αντίο»

Ο Αλί έχει αγχωθεί από τη στιγμή που αποφάσισε να συγκατοικήσει με τη Ναζλί και προσπαθεί να είναι ήρεμος. Ομως όλοι καταλαβαίνουν πως ο νεαρός γιατρός είναι τόσο στρεσαρισμένος που δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά στη δουλειά του. Η Ναζλί αντιλαμβάνεται πως ζορίζεται στην ιδέα της συγκατοίκησης και του λέει: «Αν δεν είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς, δεν θέλω να ζορίσεις τον εαυτό σου, μπορούμε να το αφήσουμε το θέμα της συγκατοίκησης», αλλά εκείνος επιμένει να της λέει:

«Είπαμε θα το παλέψουμε και θα το προσπαθήσουμε». Αργότερα καθώς η Ναζλί ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει στο σπίτι του Αλί, αρχίζει να κλαίει και λέει στην Ατσελιά: «Θα χωρίσουμε, το ξέρω, δεν θα λειτουργήσει αυτό μεταξύ μας». Ομως ο Αλί συνεχίζει να είναι προβληματισμένος για το αν μπορεί να υπάρξει φυσιολογικός και ανάμεσα στη Ναζλί και τη δουλειά του, επιλέγει το δεύτερο.

«Δεν μπορώ να κάνω καλά κάποια πράγματα, αλλά μόνο την ιατρική! Αν το χάσω κι αυτό δεν θα μου μείνει τίποτα άλλο! Θα είμαστε καλά... Ηταν ό,τι καλύτερο που ήμουν δίπλα σου! Σ’ ευχαριστώ για όλα, Ναζλί», της λέει και χωρίζουν!