Elif: Ο Κερέμ ανακοινώσει τα δυσάρεστα στην αδερφή του

Οι σημερινές 23/7 εξελίξεις της τούρκικης σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Κερέμ ανακοινώσει τα δυσάρεστα στην αδερφή του

Άσχημες είναι οι εξελίξεις στην υγεία της Παρλά μετά το συγκλονιστικό τροχαίο που είχε στην σειρά Elif και τώρα πρέπει να ενημερώσει την αδερφή του, αφού είναι πολύ καλές φίλες.

Αναλυτικά οι εξελίξεις στην Elif

Ο Κερέμ λέει τα άσχημα νέα στη Χουμεϊρά για την κατάσταση της Παρλά. Η Χουμεϊρά σοκάρεται και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Σκέφτεται πως ίσως μπορούν να στείλουν την Παρλά στο εξωτερικό για θεραπεία αλλά ο Κερέμ της λέει πως δεν υπάρχει ελπίδα, το χτύπημα στη σπονδυλική της στήλη είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Η Παρλά ζητάει τον Κερέμ και η Σουρεγιά της λέει πως έχει δουλειά, δεν μπορεί να της πει πως δεν αντέχει να την αντικρύσει γιατί νιώθει τρομερές ενοχές απέναντί της.

Η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη και αρχίζει να καθαρίζει τον ξενώνα. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της δίνει καλά νέα, βρήκε τη γειτονιά που ζουν οι συγγενείς της Μελέκ. Η Σουρεγιά ενημερώνει τη Ματσιντέ για την κατάσταση της Παρλά και εκείνη ταράζεται και το μοιράζεται με τη Βιλντάν. Τα νέα για την αναπηρία της Παρλά σοκάρουν και τη Βιλντάν.

Η Βιλντάν ετοιμάζει σούπα για την Ελίφ. Η Μελέκ της προτείνει να αναλάβει εκείνη τη σούπα για να κάνει η Βιλντάν τις υπόλοιπες δουλειές της. Της δίνει και τη ζακέτα να τη δώσει στο κοριτσάκι. Η Μελέκ δεν έχει ιδέα πως φτιάχνει στην πραγματικότητα φαγητό για την κόρη της.

Η Μελέκ πηγαίνει τη σούπα στο δωμάτιο της Ελίφ και βρίσκεται μια ανάσα πριν δει την κόρη της, όμως η μικρή είναι στο μπάνιο και η μεγάλη ευκαιρία χάνεται. Η Βιλντάν έρχεται και παίρνει το δίσκο από τα χέρια της Μελέκ και της ζητάει να συνεχίσει τη δουλειά της στον ξενώνα. Η Βιλντάν δίνει τη σούπα στην Ελίφ και της λέει πως την έφτιαξε η Σερσέ (Μελέκ).

Η Ελίφ ανυπομονεί να τη γνωρίσει. Η Ελίφ ψάχνει στο σπίτι τη Σερσέ (Μελέκ) αλλά δεν τη βρίσκει.

Ο Μουστάφα αναζητά τον Βεϊσέλ. Η Τουλάι αρρωσταίνει και η Ζουλιντέ της προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως δεν χρειάζεται, ο Βεϊσέλ θα της φέρει ένα φάρμακο. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά όταν κοιμάται και απολογείται, δεν ξέρει πως θα αντέξει το βάρος της ενοχής του…

Σοκάρει ηθοποιός του "Elif" - "Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 15 μου"

Δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Ακολουθώντας τα βήματα της Lady Gaga, η γνωστή ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά Elif εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 15 ετών, περιγράφοντας το φρικτό παρελθόν της και τα τραύματά της.

Ο λόγος για την 21χρονη ηθοποιός Μελίσα Ντονγκέλ.

Elif βιασμός

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ντονγκέλ, η μητέρα της αρχικά δεν την πίστευε, ενώ όταν κατάλαβε πως έλεγε αλήθεια την συμβούλεψε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Ο πατέρας της 21χρονης ηθοποιού βρίσκεται στη φυλακή τα τελευταία τέσσερα τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση στην οποία προέβη τόσο σε βάρος της κόρης όσο και της συζύγου του.

Η αποκάλυψη της Ντονγκέλ έγινε με αφορμή τον αγώνα που κάνει για να διεκδικήσει την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της από τον πατέρα της.