Αποκλειστικό: Έδωσε τα χέρια με το Love it - Η γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαλέσκου

Είναι... μοιραία και φέτος ήταν σε πάνελ ανταγωνιστικού σταθμού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Έδωσε τα χέρια με το Love it - Η γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαλέσκου

Η εκπομπή «Love It» πήρε το… πράσινο φως από τον ΣΚΑΪ για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα επιστρέψει με νέα πρόσωπα, μικρές αλλαγές στη θεματολογία της και φρέσκες ενότητες.

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα παραμείνει ο Νίκος Σερεμετάκης, ο οποίος ανέλαβε σχετικά καθήκοντα μετά την αποχώρηση της Δήμητρας Παλούδη, έχοντας για βοηθό του τη Μάρτζυ Λαζάρου, που θα κρατήσει και τη θέση της στο πάνελ της εκπομπής.

Αυτό το διάστημα αναζητούνται τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Νέα προσθήκη στο Love it

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmagr.gr, στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου τη νέα σεζόν θα βρίσκεται η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega.

Η δημοσιογράφος, που ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες, είχε τη δική της στήλη και μας έδινε καθημερινά χρήσιμες συμβουλές που μας έκαναν τη ζωή μας εύκολη.

Ίσως, λοιπόν, την δούμε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στο «Love It».

Love it Μαλέσκου

Σίσσυ Καλλίνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που συγκλόνισε με τις νέες καταγγελίες κατά Φιλιππίδη

Άναυδους άφησε το τηλεοπτικό κοινό η σοκαριστική περιγραφή της Σίσσυς Καλλίνη για τον Πέτρο Φιλιππίδη που την έβρισε και την πέταξε έξω από το καμαρίνι του κατά τη διάρκεια συνέντευξης. Ποια είναι.

Η Σίσσυ Καλλίνη σήμερα μοιράστηκε μια ελεεινή εμπειρία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Όπως είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή "LOVE IT", ο ηθοποιός την είχε βρίσει και την πέταξε έξω από το καμαρίνι του, γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου.

«Ήμουν 25 χρονών, ήμουν στον ΑΝΤ1, έχω πάει στο καμαρίνι του να του κάνω συνέντευξη, οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι το θυμάται γιατί οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως του υπενθύμισε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει, που προφανώς δεν του άρεσαν.

«Είπε να σταματήσει η κάμερα, του είπα συγγνώμη αν σας ενόχλησα. Και κάνει μια έκρηξη οργής, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα. Έτρεμα!» ανέφερε η ρεπόρτερ.

Η Σίσσυ Καλλίνη μας συστήθηκε το 2014 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Η ίδια αυτοπροσδιορίζεται ως «μητέρα δύο πριγκίπων» με τον πρώτο γιο της, τον Βαγγέλη να έρχεται στη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Στα τέλη του 2016, η Νίκη Λεμονή «ανέβασε» βίντεο από το baby shower της κας Καλλίνη, στο Ιnstagram.