Ο Γιατρός: Στο στόχαστρο και πάλι ο Αλί

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά του ΣΚΑΪ σήμερα 5/8

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Στο στόχαστρο και πάλι ο Αλί

Φαίνεται πως οι εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΪ «Ο Γιατρός» έχουν ροή κάθε ημέρα, αφού κάθε επεισόδιο έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον. Ο Αλί για άλλη μια φορά θα αισθανθεί πως βρίσκεται στο στόχαστρο, όμως τι πρόκειται να γίνει στην πραγματικότητα;

Οι εξελίξεις στην σειρά Ο Γιατρός

Ο Αλί, προσπαθώντας να διεκδικήσει ό,τι πιστεύει πως δικαιούται, τραβά πολύ το σκοινί και προκαλεί την οργή του Φέρμαν. Εν τω μεταξύ, η Έζο παραδίδει τα όπλα στη γυναίκα που φοβάται περισσότερο στη ζωή της, τη μητέρα της, ζητώντας της για αντάλλαγμα να βοηθήσει οικονομικά το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ.

Ο Αλί στο νοσοκομείο

Ο Αλί δεν μπορεί να αφήσει μόνη της την Έζο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή: παρατάει την εφημερία του και τρέχει να της συμπαρασταθεί. Κι ενώ η Νάζλι αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της επικεφαλής των ειδικευόμενων, ο Αλί βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο, εξαιτίας της απόφασής του να απουσιάσει εν ώρα εργασίας. Η απόσταση μεταξύ τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Το δραματικό «αντίο» στο χειρουργείο

Δραματικές ώρες θα ζήσει το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, όταν ο Αντίλ πέσει νεκρός ύστερα από δολοφονική επίθεση και ο Αλί σε κώμα από το σοκ που υπέστη! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός!

Μια βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες γίνεται η αφορμή για να βγουν τα όπλα μέσα στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. Από την άλλη, όταν ο Αλί αποκαλύπτει δύο μυστικά που γνωρίζει τα οποία αφορούν τη μία από τις δύο οικογένειες, τότε γίνεται μεγαλύτερος χαμός! «Αυτός ο γιατρός φταίει για όλα και θα πληρώσει», μονολογεί ένας από τους άντρες της μιας οικογένειας, ενώ την ίδια ώρα οι γιατροί ξέρουν πως μετά από αυτό που έκανε ο Αλί κινδυνεύει με αντίποινα και αποφασίζουν να μην τον αφήνουν ποτέ μόνο.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Όμως αυτό δεν είναι εφικτό και σε κάποια στιγμή που εκείνος είναι μόνος, βρίσκεται εκτεθειμένος στον κίνδυνο καθώς το όπλο του νεαρού άντρα τον σημαδεύει! Ομως ο Αντίλ που βλέπει τη σκηνή, μπαίνει μπροστά και δύο σφαίρες τον πετυχαίνουν στην κοιλιά!

Ο Αλί παθαίνει κρίση και ο Τανζού τον συνεφέρει: «Πρέπει να συνέλθεις αν θέλεις να ζήσει ο Αντίλ» και αμέσως τον μεταφέρουν στο χειρουργείο! Ολοι μαθαίνουν τι έχει συμβεί και περιμένουν απέξω με αγωνία να ακούσουν τα ευχάριστα! Ομως, δυστυχώς, ο Αντίλ πεθαίνει και ο Αλί δεν αντέχει στη σκέψη αυτή και προσπαθεί να τον σώσει: «Θα ξυπνήσεις, δεν θα πεθάνεις», λέει και ο Φερμάν τον συνεφέρει: «Αλί! Τελείωσε! Συγγνώμη» και αποχαιρετά τον δάσκαλό του! «Θέλω να μείνω μόνος μου μαζί του», λέει ο Αλί και τον αφήνουν, ενώ έξω από την αίθουσα όλοι ξεσπάνε σε κλάματα και λυπούνται για τον χαμό του αγαπημένου τους δάσκαλου!

ο γιατρός ο Αλί Σε κώμα

Ο Αλί κλειδώνει το χειρουργείο και προσπαθεί να αυτοκτονήσει με το αναισθητικό: «Θα έρθω μαζί σου», μονολογεί αγκαλιάζοντάς τον και παρακαλάει για ένα θαύμα που θα τον φέρει πίσω στη ζωή, ενώ όλοι φωνάζουν να τους ανοίξει ή προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα. Τη στιγμή που ο Αλί πάει να χάσει τις αισθήσεις του, βλέπει σαν όραμα τον δάσκαλό του και πάει κοντά! «Μη φύγεις, μπαμπά! Σε παρακαλώ, δεν μπορώ χωρίς εσένα», λέει ο Αλί και ο Αντίλ του απαντάει: «Θέλω κάτι τελευταίο από εσένα... Να με θυμάσαι με αγάπη και υπερηφάνεια. Αν με θυμάσαι έτσι, τότε όλες οι δυσκολίες θα περνάνε! Να θυμάσαι τα γέλια μας και ότι σ’ αγαπάω και σε αγκαλιάζω από μακριά! Κοίτα, βρεθήκαμε τυχαία σ’ αυτόν τον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να σε πάρει από εμένα! Τώρα είμαι νεκρός... Μπορούμε να αγκαλιαστούμε».

Ο Αλί τρέχει και τον αγκαλιάζει... Οι υπόλοιποι γιατροί ανοίγουν τελικά την πόρτα και τον βλέπουν να αγκαλιάζει τον εαυτό του...

Τα οράματα & η αλήθεια!

Δέκα μέρες μετά το τραγικό συμβάν, ο Αλί βρίσκεται σε κώμα από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη και βλέπει συνεχώς οράματα! Ζει ξανά και ξανά την ίδια εκείνη μέρα που πέθανε ο Αντίλ και προσπαθεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας! Ομως μάταια... Την ίδια ώρα, ο Φερμάν και η Ναζλί δεν τον αφήνουν μόνο του, προκαλώντας την αντίδραση της Βουσλάτ που επιμένει να τους λέει: «Λυπάμαι, θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στις δουλειές σας! Δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση». Ολοι θυμώνουν μαζί της και τη θεωρούν πολύ ψυχρή γυναίκα. Ο Αλί βλέπει ξανά όραμα τον Αντίλ, ο οποίος του λέει πως και να τον έσωζε στο χειρουργείο, πάλι θα πέθαινε καθώς ο όγκος στο κεφάλι του είχε επιστρέψει. «Γιατί δεν μου το είπες;», τον ρωτάει και ο Αντίλ του απαντάει: «Γιατί ήθελα να περάσουμε χαρούμενα τις τελευταίες μας στιγμές».

Ο Φερμάν και η Ναζλί βρίσκουν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να κάνουν τον Αλί να επανέλθει και το βάζουν σε εφαρμογή! Συγκεκριμένα, η Ναζλί προκαλεί τη Βουσλάτ να της φωνάξει και ο Αλί δείχνει τα πρώτα σημάδια ότι συνέρχεται και τότε ο Φερμάν του κάνει ένεση αδρεναλίνης και ο νεαρός ανοίγει επιτέλους τα μάτια του...

Περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα περίπτερα!