Elif: Άδοξο τέλος για τον...

Οι σημερινές 5/8 εξελίξεις της τούρκικης σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Άδοξο τέλος για τον...

Αρκετά πρόκειται να γίνουν και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Elif» καθώς Η Μελέκ αντιλαμβάνεται πως η ζωή της συνεχίζει να είναι σε κίνδυνο καθώς ο Ταρίκ είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να σκοτώσει αυτόν που θα έχει ως εμπόδιο. Τι πρόκειται να γίνει όμως;

Οι εξελίξεις στην Elif

Ο Βεϊσέλ έχει τη διεύθυνση, όπου κρατείται η Μελέκ αλλά πριν πάει εκεί, περνάει από το μαγαζί και παίρνει μαζί του ένα όπλο. Η Τουλάι τον βλέπει και τον αγκαλιάζει χαρούμενη. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει κρύψει κάπου τη Μελέκ και πηγαίνει να την πάρει.

Η Ιντζί τον αγκαλιάζει και εκείνη και ο Βεϊσέλ υπόσχεται να γυρίσει πριν επιστρέψει από το σχολείο της. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι όπου βρίσκεται η Μελέκ και πυροβολεί τους άντρες του Ταρίκ. Μπαίνει στο σπίτι και λύνει τη Μελέκ.

Ο Ταρίκ φτάνει εκεί και βλέπει τους άντρες του στο χώμα. Ο Βεϊσέλ και η Μελέκ όμως έχουν φύγει. Η Μελέκ λέει στον Βεϊσέλ πως ο άντρας, που την απήγαγε, της είπε ότι θα τη σκοτώσει, όπως τον Γιουσούφ.

Ο Βεϊσέλ φέρνει τη Μελέκ στο σπίτι της Ζουλιντέ, το οποίο φυλάει η αστυνομία. Ο Βεϊσέλ τους λέει πως πρέπει να κάνει κάτι ακόμα και πηγαίνει στο μαγαζί για να βάλει στη θέση του το όπλο και να πάρει το δώρο της Ιντζί, που είχε αφήσει νωρίτερα εκεί. Στην επιστροφή του στο σπίτι όμως τον σταματάει ο Ταρίκ και τον πυροβολεί στο στήθος.

Ο Βεϊσέλ πέφτει νεκρός. Στη συνέχεια ο Ταρίκ παρακολουθεί το σπίτι, όπου βρίσκονται η Μελέκ, η Ζουλιντέ και η Τουλάι και θέλει να ξεμπερδεύει μαζί τους μια και καλή αλλά βλέπει την αστυνομία και αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ μιλάει στην Τουλάι και στη Ζουλιντέ για ό,τι συνέβη και τους λέει πως χρωστάει τη ζωή της στον Βεϊσέλ.

Το άδοξο τέλος για τον Βεϊσέλ

Η Μέλεκ ξέρει πια πως αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει είχε σκοτώσει και τον Γιουσούφ και πως το ατύχημα με το αυτοκίνητο ήταν σχεδιασμένο από τον ίδιο άνθρωπο. Κάποιος βρίσκει τον Βεϊσέλ στο δρόμο και ειδοποιεί ασθενοφόρο. Οι σειρήνες τραβούν την προσοχή της Τουλάι. Ακολουθεί το ασθενοφόρο και βλέπει την αστυνομία και τον Βεϊσέλ νεκρό.

Αποκλειστικό σοκ για την σειρά Elif: Ο Ταρίκ στην φυλακή - Η Ρανά τον προδίδει!

Το Youweekly.gr έχει σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά Elif! Η αρχή του τέλους για τον Ταρίκ επιτέλους έφτασε και μετά από τόσα εγκλήματα που έκανε, ήρθε η ώρα να «πληρώσει» και να τιμωρηθεί! Ομως η γυναίκα που πίστευε ότι τον αγαπούσε, η Ράνα, ήταν και εκείνη που τον έστειλε στο κελί!

Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να σκοτώσουν τον Μουσταφά, τον συνεργάτη της Ματσιντέ, προτού της αποκαλύψει πού βρίσκεται η Μελέκ. Σύντομα όμως η Ματσιντέ, που ήδη τον υποψιάζεται, αντιλαμβάνεται πως ο γαμπρός της έχει σχέση με την εξαφάνιση του έμπιστου ανθρώπου της. Η αστυνομία βρίσκει τον άτυχο άντρα νεκρό και εκείνη καταθέτει στην αστυνομία τις υποψίες της για τον Ταρίκ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Πλέον έχει δοθεί εντολή να συλληφθεί και θεωρείται καταζητούμενος. Ομως εκείνος προλαβαίνει με δόλιο τρόπο να πάρει στο όνομά του τις μετοχές της Χουμεϊρά, αλλά και όλα τα λεφτά της Ματσιντέ από το χρηματοκιβώτιο. Παράλληλα βρίσκει ένα παλιό σπίτι να μείνει και καλεί τη Ράνα να πάει κοντά του. Δεν γνωρίζει κανείς από τους δύο πως η Χουμεϊρά βρίσκεται στα ίχνη τους και ανακαλύπτει την απιστία τους, με αποτέλεσμα από το σοκ εκείνη να χάσει το μωρό που περίμενε!

Η παγίδα της Ράνα στον Ταρίκ

Elif  αποκλειστικό στην φυλακή ο Ταρίκ

Λίγες μέρες αργότερα ο Κερέμ μαθαίνει πως στην εταιρεία άδειασε το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων, ενώ η Ματσιντέ αποφασίζει να πει στα παιδιά της πως ο Ταρίκ ήταν εκείνος που σκότωσε τον Μουσταφά! Το σοκ είναι τεράστιο, ιδιαίτερα για την κόρη της που δεν αντέχει άλλο πόνο: «Εχασα το παιδί μου και τώρα μαθαίνω πως είχα παντρευτεί έναν δολοφόνο; Ας μου πει κάποιος πως είναι εφιάλτης όλο αυτό, δεν το αντέχω άλλο», λέει, ενώ ο αδελφός της προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Στο μεταξύ ο Ταρίκ κανονίζει να πουληθούν οι μετοχές της Χουμεϊρά και με τα λεφτά να φύγει στο εξωτερικό με τη Ράνα. Ομως εκείνη έχει άλλα σχέδια! Ενα βράδυ που ο Ταρίκ είχε μεθύσει, της είχε πει πως έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο. Εκείνη σοκάρεται όταν καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά και βάζει μπρος το σχέδιο που έχει. Οταν ο Ταρίκ υπογράφει για την πώληση των μετοχών, δεν ξέρει πως ο αγοραστής είναι η γυναίκα που αγαπάει και εμπιστεύεται!

«Ολες ο μετοχές της Χουμεϊρά είναι πια δικές μου», μονολογεί η ίδια, ενώ ο Ταρίκ κάνει όνειρα για το μέλλον τους: «Σύντομα θα είμαστε μακριά από εδώ και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι! Με τα λεφτά αυτά θα είσαι μια πλούσια γυναίκα και θα σου προσφέρω τη ζωή που έχεις ονειρευτεί».

Καρέ-καρέ η σύλληψη

Η μέρα της μεγάλης φυγής έχει φτάσει και ο Ταρίκ με τη Ράνα έχουν πάει σε μια αποβάθρα περιμένοντας τον λογιστή του για να του δώσει σε χαρτοφύλακα τα λεφτά από τις μετοχές. Ομως, αντί για τον λογιστή εκεί φτάνει η αστυνομία, η οποία τον συλλαμβάνει με τη κατηγορία του φόνου. Τότε καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν εκείνη που τον πρόδωσε: «Εσύ το έκανες; Πώς μπόρεσες και μου το έκανες αυτό;», φωνάζει και εκείνη του λέει ειρωνικά: «Ετσι είναι η ζωή» και τον χαιρετάει...

Περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα περίπτερα