Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός αέρα το Καλοκαίρι Not - Τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη

Δεύτερη ημέρα σερί

Εκτός αέρα το Καλοκαίρι Not - Τι συμβαίνει με την Ελένη Τσολάκη
TV24 05.08.2021 10:11
Από Youweekly Team

Δεύτερη ημέρα σερί που η Ελένη Τσολάκη και το Καλοκαίρι Not δεν παίζει στην πρωινή ζώνη του OPEN tv! Στη θέση αυτού πρωταγωνιστεί και πάλι η εκπομπή Ώρα Ελλάδος.

Εκτός αέρα το Καλοκαίρι Not λόγω ενημέρωσης

Η παρουσιάστρια πήρε θέση εχθές με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκαλύπτοντας πως δεν θα βγει στον αέρα γιατί προέχει η ενημέρωση για τις φωτιές που καίνε την Ελλάδα.

Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στην Αρχαία Ολυμπία

Αυτή τη στιγμή η περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα καθώς υπάρχουν αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, έχει αναφέρει ότι «η κυριότερη αναζωπύρωση σημειώθηκε πίσω από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, αλλά επιχείρησαν άμεσα στα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα και τα πυροσβεστικά οχήματα».

Η αναλυτική ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τα πύρινα μέτωπα

  • Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Ηράκλεια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 174 πυροσβέστες, με 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 52 οχήματα, ομάδα Σ.μη.Ε.Α., το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 2 Α/Φ και 4 Ε/Π εκ των οποίων το 1 Ε/Π ως συντονιστικό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
  • Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 3η Αυγούστου, στην περιοχή Μυρτιά του δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 165 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 57 οχήματα, 3 Α/Φ και 3 Ε/Π εκ των οποίων το 1 Ε/Π ως συντονιστικό. Συνδρομή παρέχουν 82 πυροσβέστες από τη Γαλλία, το Λιμενικό Σώμα, ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.
  • Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Μέλπεια του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και 1 Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
  • Στην δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 3η Αυγούστου, στην περιοχή Άνω Βαρυμπόμπη, του δήμου Αχαρνών Αττικής, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις και περιοδικά τα εναέρια μέσα. Συνδρομή παρέχουν 40 πυροσβέστες από τη Κύπρο, ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα, η ΕΛ.ΑΣ., πολυάριθμες εθελοντικές ομάδες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από τον ΑΝΤ1 στο Open - Στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα

Καλοκαίρι Not: Ήταν να πάει καλεσμένη αύριο αλλά ακύρωσε τελευταία στιγμή την Τσολάκη

Share