Elif: Η Μελέκ ερωτεύεται τον άνδρα που θέλει να την δολοφονήσει

Αυτός είναι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ ερωτεύεται τον άνδρα που θέλει να την δολοφονήσει

Ακόμα ένας κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» κλείνει με γάμο και μάλιστα... ματωμένο! Η ώρα που ο Κερέμ με την Παρλά είναι έτοιμοι να παντρευτούν, ένας πυροβολισμός (Δείτε εδώ) χαλάει το ευχάριστο κλίμα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά ψέματα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς «Elif», πολλά ψέματα αποκαλύπτονται. Από τη μια ο Ταρίκ καταζητείται για τον φόνο του Μουσταφά και όχι μόνο και από την άλλη η Παρλά προσποιείται πως είναι παράλυτη για να παντρευτεί τον Κερέμ. Μέσα σε όλα, η Χουμεϊρά που έχει χάσει το μωρό που περίμενε, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Μελέκ που εγκαθίσταται στην έπαυλη, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει με την κόρη της. Όταν φύγει όμως θα την πυροβολήσουν και θα πέσει με την Ελίφ στο έδαφος.

Τι θα δείτε στην 5η σεζόν στην Elif

Elif τι θα γίνει στον 5ο κύκλο

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδελφή της Ματσιντέ, η Κιγιμέτ, επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί καθώς στο παρελθόν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε τη Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της, τον Μαχίρ, καταστρώνουν σατανικά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ όταν συναντάει τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και εγκαταλείπει τον αρχικό του στόχο για εκδίκηση! Ωστόσο η Κιγιμέτ φροντίζει να κλείσει τη Μελέκ φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει και η Ματσιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ. Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματσιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στη μικρή Ελίφ.