Elif: Ξεκινάει το σατανικό της σχέδιο η Πάρλα - Στο στόχαστρο η Βιλντάν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (25/8)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Ξεκινάει το σατανικό της σχέδιο η Πάρλα - Στο στόχαστρο η Βιλντάν

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif μιας και η Πάρλα, βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο και ξεκινάει να απειλεί τη Βιλντάν για τη θέση της στην έπαυλη.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif

Πέμπτη 26/8 - Επεισόδιο 914

Ο Ταρίκ αντιμετωπίζει προβλήματα στην οργάνωση της διαφυγής του αλλά πρέπει να βρει και ένα νέο μέρος για να μείνει με τη Ράνα μέχρι να φύγουν. Η αστυνομία βρίσκεται στο προηγούμενο σπίτι, που έμεναν. Η Ράνα χάνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Η Μελέκ μιλάει στην Ελίφ για τα σχέδιά της, να φύγουν μακριά από όλους όσους τις πληγώνουν.

Ζητάει από την κόρη της να κάνει υπομονή, μόλις συλληφθεί ο Ταρίκ, θα είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν. Η Τουλάι λέει στην Ιντζί πως βρέθηκε η Ελίφ και αυτό της δίνει μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Βεϊσέλ. Η Χουμεϊρά ζητάει συγνώμη από τη μητέρα της. Τώρα βλέπει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Ταρίκ.

Αν και η μητέρα της την προειδοποιούσε για τον χαρακτήρα του Ταρίκ, η Χουμεϊρά τον αγαπούσε και η αγάπη της τελικά θόλωσε τη σωστή της κρίση. Η Ματσιντέ της ζητάει να μην κλαίει και πως δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται εκείνη. Η Ματσιντέ ξέρει πως η κόρη της θα περάσει δύσκολες μέρες αλλά ξέρει πως είναι ακόμα νέα και η ζωή είναι μπροστά της για να τη ζήσει και να γίνει ευτυχισμένη.

Elif νέο επεισόδιο

Ο Ταρίκ βρίσκει ένα νέο μέρος για να μείνουν με τη Ράνα αλλά εκείνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Παρλά τα βάζει συνεχώς με τη Βιλντάν και προκαλεί την έκρηξη της. Η Παρλά τη απειλεί και της λέει να προσέχει τη συμπεριφορά της απέναντί της στο μέλλον. Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και ζητάει και άλλα χρήματα. Αν δεν του τα δώσει, ο νεαρός απειλεί να αποκαλύψει τα ψέματά της.

Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και ανακοινώνει πως η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα πράγματα του Ταρίκ από το παράθυρο. Η Παρλά ακούει τη φασαρία και θέλει να δει τι γίνεται. Θέλει να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό αμαξίδιο αλλά τότε καταφέρνει να κουνήσει τα δάχτυλά της. Η Βιλντάν ακούει τη συζήτησή τους και μεταφέρει στη Μελέκ και την Ελίφ όσα άκουσε.

Η Ελίφ καταλαβαίνει πως αυτό σημαίνει πως θα μείνουν με τη μητέρα της περισσότερο χρόνο στην έπαυλη και λυπάται. Θέλει να φύγουν μακριά. Το μέρος που μένουν ο Ταρίκ και η Ράνα είναι άθλιο και δεν έχουν πια φαγητό και νερό. Η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να λύσει αυτό το θέμα ενώ δεν διαμαρτύρεται καθόλου για τις συνθήκες που ζουν γιατί ετοιμάζει το δικό της σχέδιο.

Ο Κερέμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της αδελφής του και της λέει πως έχει ακόμα στη διάθεση της μετοχές της εταιρίας και αν θέλει μπορεί να δουλέψει εκεί. Η Χουμεϊρά όμως είναι αρνητική…

Τραγικές στιγμές στην Elif - Ο γάμος που μετατρέπεται σε θρίλερ

Αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στο φως στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν της «Elif», που θα κλείσει και αυτός μ' έναν ματωμένο γάμο! Στόχος αυτή τη φορά δεν θα είναι οι νεόνυμφοι, αλλά η Μελέκ και η Ελίφ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς σίγουρα θα θυμάστε πως κάθε σεζόν της «Elif» τελείωνε μ' έναν... ματωμένο γάμο! Στον πρώτο κύκλο η αδίστακτη Αρζού είχε πυροβολήσει τη Ζεϊνέπ όταν εκείνη παντρευόταν με τον Σελίμ, αφήνοντάς τη μάλιστα και ανάπηρη, ενώ στη δεύτερη σεζόν, πάλι η Αρζού για να εμποδίσει τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ, έβαλε φωτιά με θύματά της, όμως, τον άνδρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και την μονάκριβη κόρη της.

Οσο για την τρίτη σεζόν, αυτή τελείωσε με το τροχαίο της Μελέκ και του Γιουσούφ αμέσως μετά τον γάμο τους! Ετσι, με ματωμένο γάμο θα κλείσει και η τέταρτη σεζόν... Ας δούμε όμως τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και στην έπαυλη γίνονται πυρετωδώς όλες οι προετοιμασίες. Ο Κερέμ βλέπει από την πόρτα την Παρλά να ετοιμάζεται και φαντάζεται πως παντρεύεται τη Σουρεϊγιά. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ μετά τη δολοφονία του Βεϊσέλ και αφού έχει κλέψει όλες τις μετοχές της Χουμεϊρά, το σκάει με τη Ράνα.

Ομως εκείνη οργανώνει τα δικά της σατανικά σχέδια και με δόλιο τρόπο καταφέρνει να πάρει στο όνομά της τις μετοχές αυτές. Καθώς λοιπόν βρίσκονται σε μία αποβάθρα έτοιμοι να το σκάσουν και να κάνουν μία νέα ζωή, εκεί φτάνει η αστυνομία, η οποία συλλαμβάνει τον αδίστακτο άνδρα με την κατηγορία του φόνου.

Τότε καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν εκείνη που τον πρόδωσε και αδυνατεί να πιστέψει όσα του συμβαίνουν! Την ίδια στιγμή της σύλληψης, η Χουμεϊρά, η οποία ετοιμάζεται για τον γάμο του αδελφού της, νιώθει έναν έντονο πόνο στο στήθος. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και μονολογεί: «Από εδώ και πέρα θα είσαι πάντα μόνη σου». Στο μεταξύ, η Μελέκ, που είχε αποφασίσει πως θα φύγει από το σπίτι αυτό όταν συλληφθεί ο Ταρίκ για να μην κινδυνεύουν η ίδια και η κόρη της, ακούει ευχάριστα τη Ματσιντέ να μιλάει για τη σύλληψη του αδίστακτου άνδρα.

Ο Κερέμ λίγο πριν πάει να παραλάβει νύφη την Παρλά, συναντάει τη Σουρεϊγιά με τις βαλίτσες να φεύγει για το Λονδίνο. Κοιτιούνται και αποχωρίζονται για πάντα με πόνο καρδιάς! Στη συνέχεια κι ενώ όλοι βρίσκονται στον γάμο, η Μελέκ και η Ελίφ ετοιμάζονται για να φύγουν από την έπαυλη! Ομως βρίσκονται αντιμέτωπες μ' έναν θανάσιμο κίνδυνο, καθώς ένας από τους άνδρες του Ταρίκ τις σημαδεύει με το όπλο του και τους λέει:

«Αυτό είναι πια το τέλος σας», λέει και δύο πυροβολισμοί που ακούγονται προκαλούν τρόμο και αναστάτωση στους καλεσμένους και όλοι τρέχουν να σωθούν, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει. Ομως, η Παρλά από τον φόβο της σηκώνεται όρθια ξεχνώντας το σχέδιό της να κρατήσει κρυφό πως έχει γίνει πια καλά και μπορεί να περπατάει και όλοι την κοιτάζουν σαστισμένοι! Η τελευταία σκηνή δείχνει τη Μελέκ και την Ελίφ να είναι πεσμένες στο έδαφος αγκαλιά η μία στην άλλη... Για ακόμα μία φορά μητέρα και κόρη κινδυνεύουν με θάνατο!

TAGS