Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα - «Φοβάμαι την απόρριψη»

Συγκίνησε με τα λόγια της για τον πατέρα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα - «Φοβάμαι την απόρριψη»

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Έλενα, όσο μίλαγε στον Μεγάλο Αδερφό για τον πατέρα της. Η ίδια, όπως και στην πρεμιέρα, είχε αποκαλύψει πως η απουσία του πατέρα της της έχει στοιχήσει στην ζωή της ενώ είχε αναφερθεί και στην κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφο της.

Η όμορφη μελαχρινή παίκτρια, με αφορμή την απόρριψη που νιώθει στο σπίτι, άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε για την οικογένεια της, ξεσπώντας έπειτα σε κλάματα.

“Η έλλειψή του δεν με επηρέασε σε τίποτα και το γεγονός ότι δεν του λείπω καθόλου. Βέβαια δεν του κρατάω κακία. Δεν είχα μίσος μέσα μου, δεν είχα οργή, δεν είχα το “γιατί”, δεν είχα τίποτα μέσα μου. Μετά, όταν μεγάλωσα και έκανα φίλες, άκουγα να λένε: “Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”. Μου φαινότανε ξένη λέξη. Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα ότι όντως με επηρεάζει πάρα πολύ η έλλειψη του πατέρα μου. Έχει καθορίσει βασικά όλο το μέσα μου, αυτό το πράγμα, ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια, νόμιζα ότι δεν με επηρεάζει καθόλου” είπε χαρακτηριστικά.

Το βιογραφικό και όσα δεν γνωρίζαμε για την Ελένη Σπανού

Ανάμεσα στους 14 παίκτες βρίσκεται κι η Ελένη Σπανού η οποία είναι 23 ετών και κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Η ιστορία που έχει να μοιραστεί μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού πρέπει να είναι συγκλονιστική καθώς θέλει να δώσει ένα μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης αλλά και του bullying, των οποίων θύμα έχει υπάρξει και η ίδια.

Παίκτρια Big Brother

Μάλιστα, ζει με τους παππούδες της και εργάζεται σε καφέ μπαρ. Επιπλέον, έχει σπουδάσει μακιγιάζ ενώ φέτος παίρνει το πτυχίο της ως βρεφονηπιοκόμος. Είναι ευαίσθητη αλλά όχι αδύναμη και κλαίει συχνά. Ταυτόχρονα δηλώνει «η χειρότερη μαγείρισσα που θα περάσει από το Big Brother» καθώς ξέρει να κάνει τοστ… και αυτό με το ζόρι!