Γνωστός παρουσιαστής "φωτιά" επιστρέφει στο OPEN

Οι συζητήσεις με το κανάλι για βραδινή εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστός παρουσιαστής

Μεγάλες είναι φέτος οι αλλαγές στα πρόσωπα των τηλεοπτικών εκπομπών. Είδαμε παρουσιάστριες να αποχωρούν από τα "στέκια" που τις είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, αλλά και νέες εκπομπές με καινούργια πρόσωπα. Όπως για παράδειγμα την Μπέττυ Μαγγίρα που πήρε την θέση της Κατερίνας Καινούργιου στο πρωινό του OPEN.

Ωστόσο, όπως γράφτηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το κανάλι - όπως όλα δείχνουν - θα έχει στο δυναμικό του και έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή, με τον οποίο συζητάνε για βραδινή εκπομπή.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που επιστρέφει στο OPEN

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη, που έχει πολύ καλές σχέσεις με το OPEN, μετά την τελευταία τους επιτυχημένη συνεργασία. Λόγω λοιπόν του ότι ο κορωνοϊός δεν τον βοηθά να κάνει ταξιδιωτική εκπομπή, πληροφορίες που έγιναν γνωστές, τον θέλουν να αναλαμβάνει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη μετά το τέλος από το OPEN

Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη για τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, αφού η συνεργασία τους με το Open πέτυχε και με το παραπάνω, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι απλά εντυπωσιακά σε καθημερινή βάση.

Τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν τώρα μιας και υπάρχουν κι άλλα κανάλια που διεκδικούν την επιτυχημένη συνταγή της σατυρικής εκπομπής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, τα δύο κανάλια που κονταροχτυπιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του είναι ο ΑΝΤ1 και το Open, καθώς αμφότεροι οι σταθμοί έχουν φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με τους «τρομερούς» Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 είχε σαφές προβάδισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς έφτασε επανειλημμένα πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «Ράδιο Αρβύλα» μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς, ωστόσο, το deal να επισφραγίζεται.

Το Open διατηρεί δεσμευμένο από το μπάτζετ της νέας σεζόν το κόστος της συμφωνίας με τον Αντ. Κανάκη, προχωρά στον προγραμματισμό του θεωρώντας δεδομένο ότι το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στη δική του συχνότητα, και περιμένει απλώς το τελικό «ΟΚ».

Στην περίπτωση που όντως «κλειδώσει» στο Open, το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι καθημερινό.

Ράδιο Αρβύλα Open