Αυτό το πρόγραμμα παίρνει τη θέση του Ράδιο Αρβύλα στο Open

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το πρόγραμμα παίρνει τη θέση του Ράδιο Αρβύλα στο Open

Μπορεί η περσινή σεζόν να ήταν άκρως επιτυχημένη για το Ράδιο Αρβύλα και το Open, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο σταθμός, που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, βρήκε ήδη το πρόγραμμα που θα αναλάβει τη ζώνη που μένει κενή.

Η ανακοίνωση του Open για το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα

H αστυνομική σειρά μυστηρίου, «The Mallorca Files», που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στη Μ. Βρετανία, έρχεται καθημερινά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN. Με γυρίσματα σε πραγματικές τοποθεσίες της Μαγιόρκα, υπόσχεται μυστήριο και δράση με την υπογραφή του BBC Studios.

H νεαρή Μιράντα Μπλέικ, μια φιλόδοξη αστυνομική ερευνήτρια μαζί με τον πιο… χαλαρό και ανέμελο συνάδελφό της, Μαξ Ουίντερ, φαίνονται να είναι το τέλειο αστυνομικό δίδυμο. Στην πραγματικότητα, όμως, τους χωρίζουν πολλά – και όχι μόνο οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους. Κάτι που διαπιστώνουν από την πρώτη στιγμή της αναγκαστικής συνεργασίας τους και τις απρόβλεπτες καταστάσεις που θα προκύψουν στο εξωτικό νησί της Μαγιόρκα, όπου βρίσκεται η αποστολή τους.

Mallorca Files Open

Καθώς όμως οι υποθέσεις που αναλαμβάνουν τούς φέρνουν όλο και πιο κοντά, όσο κι αν η μεθοδική Μιράντα θεωρεί τον Μαξ απλώς… «εξυπνάκια» και «ξερόλα», το αστυνομικό μυστήριο κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου τούς επιφυλάσσει κάποιες μεγαλύτερες εκπλήξεις από αυτές που θα μπορούσαν να φανταστούν…

Δημιουργός: Νταν Σέφτον

Πρωταγωνιστούν: Έλεν Ρις, Τζούλιαν Λούμαν, Μαρία Φερνάντεζ Άτσε, Νάτσο Αλντέγκουερ, Άλεξ Χάφνερ, Ντένις Σμιτ

«The Mallorca Files», πρεμιέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και καθημερινά την ίδια ώρα, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN. Έστω και προσωρινά, εάν τελικά η παρέα του Αντώνη Κανάκη παραμείνει με το «Ράδιο Αρβύλα» στο OPEN, η Μιράντα Μπλέικ και ο Μαξ Ουίντερ «παίρνουν» τη θέση τους στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Οι απαιτήσεις του Αντώνη Κανάκη από το Open για να μην φύγει!

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Και μπορεί τα σενάρια να ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να μετακομίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως η πρόταση που ήρθε από το Οpen, έκανε τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή να το ξανασκεφτεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Αντώνης Κανάκης είχε ένα ραντεβού με την διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου. Ο Αντώνης Κανάκης ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι η εκπομπή να... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr