Ο Γιατρός: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Αλί - «Εδώ δεν είναι νηπιαγωγείο»

Οι σημερινές 2/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Αλί - «Εδώ δεν είναι νηπιαγωγείο»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Ο Γιατρός, τις οποίες θα παρακολουθήσουμε σήμερα 2/9 το απόγευμα. Ο Αλί έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση στο νοσοκομείο.. Δείτε και φωτογραφία από το τελευταίο επεισόδιο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Ο Γιατρός

Ο Αλί και ο νέος γιατρός Μουχσίν συνεχίζουν τη διαμάχη, με στόχο να αποδείξουν ο καθένας στον εαυτό του, τη νοητική υπεροχή του.

Μία νέα ιατρική πρόκληση έρχεται να επιβεβαιώσει έναν από τους δύο και να κορυφώσει την ένταση. Ο ανταγωνισμός συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, όμως, ο Αλί έχει δίπλα του παντοτινούς σύμμαχους την αγαπημένη του, Νάζλι και τον μέντορά του, Φέρμαν.

Καρέ - καρέ τα τελευταία επεισόδια - Αυτή είναι η κατάληξη των πρωταγωνιστών

Οπως όλοι ξέρουμε, ο Αλί δεν σπούδασε ποτέ ιατρική, πως οι γνώσεις του ήταν από την αγάπη του για την επιστήμη και τα έμαθε όλα μέσα από το διάβασμα. Ο Φερμάν τού προτείνει να δώσει εξετάσεις ώστε να πάρει και επίσημα πτυχίο για να μπορεί να αποφεύγει από εδώ και στο εξής τη δυσπιστία του κόσμου. Στο μεταξύ, ο πατέρας του νέου διευθυντή χειρουργικής, του Μουχσίν, νοσηλεύεται, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στον γιο του ξυπνάει άσχημες μνήμες στον Αλί. Θυμάται πως με την ίδια δυσπιστία τον αντιμετώπιζε και ο δικός του πατέρας και του μιλούσε άσχημα.

Ετσι αφήνει πίσω του την κόντρα με τον Μουχσίν και του συμπαραστέκεται, ενώ ο διευθυντής του ζητάει από τον Αλί να χειρουργήσει εκείνος τον πατέρα του. Παράλληλα, ο Αλί αποφασίζει να ζητήσει σε γάμο τη Ναζλί και πηγαίνει να της αγοράσει μονόπετρο, ενώ οι άνθρωποι της επιτροπής τον περιμένουν για να του δώσουν το πτυχίο του. Οταν εκείνος εμφανίζεται τον πιάνει πανικός, φεύγει από την αίθουσα και κλείνεται στην τουαλέτα λέγοντας στη Ναζλί: «Τα έκανα θάλασσα», εκείνη όμως του δίνει κουράγιο, το ίδιο και ο Φερμάν.

Ο Γιατρός Αλί Ναζλί

Η μέρα του χειρουργείου για τον πατέρα του Μουχσίν έχει φτάσει και η επιτροπή έχει πάρει θέση για να παρακολουθήσει τον Αλί, που τελικά τα καταφέρνει και όλα πάνε καλά. Την επόμενη μέρα ο Αλί καλεί τη Ναζλί στην εξοχή όπου έχει ετοιμάσει δείπνο, της δίνει το μονόπετρο και τη ζητάει σε γάμο:

«Θέλεις να με παντρευτείς;», της λέει και εκείνη δέχεται. Εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και τον ενημερώνουν πως πάρθηκε η απόφαση για το πτυχίο και εκείνος τρέχει να ακούσει την απάντηση. Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα και ο Αλί και επίσημα πια είναι χειρουργός! Ο ίδιος χαίρεται σαν μικρό παιδί που επιτέλους έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Μπελίζ & Φερμάν ξανά μαζί

Ο Αλί πηγαίνει στο νοσοκομείο και έξω από το γραφείο του η ταμπέλα αναφέρει δίπλα στο όνομά του πως είναι χειρουργός και χαίρεται με αυτό! Ωστόσο σύντομα ο ίδιος αρχίζει πάλι να μπερδεύεται, αφού από τη μία ο Φερμάν προσπαθεί να τον πείσει να γίνει καρδιολόγος και ο νέος γιατρός, ο Μουχσίν, νευροχειρουργός.

Ο ίδιος δεν ξέρει τι να κάνει και μιλάει με τη Ναζλί αλλά και τον Τανζού, οι οποίοι τον συμβουλεύουν: «Να ακολουθήσεις αυτό που λέει η καρδιά σου». Στο μεταξύ η Ναζλί με τον Αλί κάνουν προσπάθειες να κοιμηθούν μαζί, αλλά εκείνος δεν δείχνει να είναι έτοιμος ακόμα. Από την άλλη ο Μουχσίν δείχνει να έχει ερωτευτεί την Γκιουλίν και της κάνει δώρο ένα πανάκριβο κολιέ. Εκείνη όμως του το επιστρέφει και του λέει:

«Είναι πολύ όμορφο, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ! Εχω αγόρι, τον Γκιουνές, δούλευε παλιά εδώ». Λίγες μέρες αργότερα ο Αλί αποφασίζει να γίνει νευροχειρουργός, ενώ η Μπελίζ επιλέγει να μείνει με τον Φερμάν! Την ίδια ώρα ο Ντορούκ μετά τις συνεδρίες με την ψυχολόγο αποφασίζει να κάνει το χειρουργείο στο κεφάλι του και να βγάλει τη σφαίρα που έχει.

Ο Γιατρός Φερμάν

Ο Ντορούκ σε κώμα & ο Φερμάν παραιτείται!

Ο Αλί μετακομίζει στο σπίτι της Ναζλί και για πρώτη φορά αρχίζουν να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Σταδιακά ο απλός ύπνος με απόσταση μεταξύ τους μετατρέπεται σε μία αγκαλιά και κάθε μέρα μετράνε την ώρα που γίνεται όλο και περισσότερη, μέχρι που το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει για πρώτη φορά έρωτα. «Η ζωή είναι όμορφη και μικρή για να χάσω στιγμές μαζί σου!

Θέλω να ξεπεράσω όλους μου τους φόβους για εσένα, γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σου», λέει στη Ναζλί, τη φιλάει και κλείνει τα φώτα. Στο μεταξύ, το ρίσκο που πρέπει να πάρει ο Ντορούκ για το χειρουργείο στο κεφάλι του είναι τεράστιο και οι κίνδυνοι πολλοί. Η Βουσλάτ τον πιέζει να πάρει απόφαση και εκείνος εκνευρισμένος φεύγει και τρακάρει με τη μηχανή του. Η σφαίρα στο κεφάλι του μετακινείται και πέφτει σε κώμα, με τη Βουσλάτ να νιώθει τύψεις και να του ζητάει συγγνώμη.

Το χειρουργείο βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Αλί και τον Μουχσίν να παλεύουν να σώσουν τον νεαρό, ενώ ο Φερμάν αποφασίζει να παραιτηθεί σοκάροντας την Μπελίζ. Στη συνέχεια ο γιατρός κάνει πρόταση στον Αλί να τον ακολουθήσει στο νέο νοσοκομείο που θα πάει.

Ο Τανζού έχει παιδί!

Ο Τανζού βρίσκεται σε απόγνωση όταν η Σουνά, η 7χρονη κόρη του, θα πεθάνει αν δεν χειρουργηθεί άμεσα! Ολοι σοκάρονται, καθώς κανείς δεν γνώριζε τόσα χρόνια πως ο γιατρός έχει παιδί και εκείνος εξηγεί πως όταν χώρισε με τη μητέρα της εκείνη την πήρε και έφυγαν στο εξωτερικό.

Η μικρή, αν και είναι επτά ετών, η καρδιά της είναι ηλικίας 60 ετών ανθρώπου και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση για να δυναμώσει. Ο Φερμάν με τον Αλί παίρνουν το ρίσκο με τη συγκατάθεση του Τανζού και στο τέλος όλα πάνε καλά με τη μικρή. Την ίδια ώρα η Βουσλάτ θυμώνει που ο Φερμάν θέλει να πάρει τον Αλί από το νοσοκομείο και για να πείσει τον γιατρό-θαύμα να μείνει του παραχωρεί το γραφείο του Αντίλ.

Εκείνος της αποκαλύπτει πως όλο αυτό το διάστημα είχε επικοινωνία με την Εζό. Την ίδια ώρα ο Ντορούκ αναρρώνει, αλλά γνωρίζει μια ασθενή, τη Χαρικά, την οποία προσπαθεί να προσεγγίσει και στο τέλος τα καταφέρνει. Ο Φερμάν μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο τού κάνουν αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη.

Ο λαμπερός γάμος Αλί και Ναζλί

Η Ναζλί μαθαίνει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Αλί. Και οι δύο είναι σοκαρισμένοι και αντιμετωπίζει ο καθένας τους δικούς του φόβους. Στη συνέχεια η Ναζλί μιλάει με τον Φερμάν και οι φόβοι της διαλύονται, ενώ ο Αλί αναλαμβάνει να σώσει το παιδί ενός παλιού συμμαθητή του που του έκανε bullying και έπειτα από μια συζήτηση μαζί του καταφέρνει να βάλει τέλος στα όσα άσχημα συνέβησαν στο παρελθόν και μαζί με τη Ναζλί αποφασίζουν να κρατήσουν το μωρό και να παντρευτούν! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του γάμου.

Λίγο καιρό αργότερα ξημερώνει η μέρα του γάμου. Η Ναζλί ξυπνάει μέσα στην καλή χαρά και παίρνει πρωινό με τις φίλες της στον κήπο, προτού αρχίσει να ετοιμάζεται. Ομως ένα τηλεφώνημα από τον Φερμάν αναστατώνει τα κορίτσια, όταν τους λέει: «Ο Αλί εξαφανίστηκε». Ολοι τον ψάχνουν, αλλά κρυφά από τη Ναζλί. Κι ενώ η ώρα του γάμου πλησιάζει και οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί, ο Φερμάν λέει στη Ναζλί την αλήθεια και εκείνη σοκάρεται: «Εξαφανίστηκε; Με παράτησε; Τη μέρα του γάμου μας», λέει με δάκρυα και τρέχει έξω στον δρόμο, όταν τον βλέπει μπροστά της:

«Δεν με παράτησες!», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Είναι δυνατόν να σε άφηνα;», και της εξηγεί πως πήγε να καλέσει τη μητέρα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει στον γάμο του και μάλιστα του είπε να την ξεχάσει. «Ομως εσύ θέλω να χαρείς αυτή τη μέρα και σου ετοίμασα έκπληξη», της λέει και εμφανίζεται ο πατέρας της, που έχει ξεμπερδέψει πια με το αλκοόλ, για τη συνοδεύσει νύφη! Ο γάμος πραγματοποιείται με μάρτυρες τον Φερμάν και τη Σελβί, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το γλέντι. Ο Αλί τους κοιτάζει από μακριά και σκέφτεται τη ζωή του, πώς έφτασε μέχρι εκεί...