Top Chef: «Το ίδιο λάθος δύο φορές;» - Απίστευτο "πετσόκομμα" του Γιώργου Βενιέρη στον Τζώρτζη Παπανικολάου

Με αφορμή την συμμετοχή του στο Masterchef

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Top Chef: «Το ίδιο λάθος δύο φορές;» - Απίστευτο

Πρεμιέρα έκανε απόψε το βράδυ το νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Top Chef. Με το καλημέρα μάλιστα, ο κριτής και σεφ Γιώργος Βενιέρης, "πετσόκοψε" τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Μετά την είσοδο των παικτών στην κουζίνα, οι τρεις κριτές μπήκαν στον χώρο προκειμένου να γνωρίζουν καλύτερα τον κάθε διαγωνιζόμενο.

Όταν ήρθε η σειρά του Τζώρτζη, ο Γιώργος Βενιέρης δεν άντεξε και πέταξε την σπόντα του, με αφορμή την συμμετοχή του νεαρού σεφ στο Masterchef: «Το ίδιο λάθος δύο φορές; Γιατί; Πήγες, μαγείρεψες, έφυγες, ήρθες, μαγείρεψες, έφυγες; Θα κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές»

Ο Τζώρτζης, ωστόσο, του απάντησε: «Μπορεί να μην είναι λάθος!».

Λίγα λόγια για τον Τζώρτζη Παπανικολάου

Έρχεται στο Top Chef για να ξανασυστηθεί και να δώσει μια πικάντικη γεύση στον διαγωνισμό!

Ένα είναι το σίγουρο για τον Τζώρτζη: η έντονη προσωπικότητά του δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο 29χρονος σεφ έρχεται από την Αθήνα να μας δείξει πόσο πολύ του αρέσει η γαστρονομία, αλλά και η τηλεόραση. Έχει μάθει να επικεντρώνεται στον στόχο του και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εμπόδιο, αλλά και… αντίπαλο!

Στο Top Chef θέλει για να αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, που εξελίσσεται διαρκώς. Οι γεύσεις του είναι έντονες όπως και τα extreme sports, με τα οποία ασχολείται. Του αρέσει ο κινηματογράφος και λατρεύει να βοηθά τους άλλους. Η αγάπη του για προσφορά τον οδηγεί όπου υπάρχει ανάγκη και η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές δράσεις γεμίζει την ψυχή του, όπως λέει. Δηλώνει, μάλιστα, ότι αν κερδίσει το έπαθλο, θα διαθέσει μέρος του ποσού σε ανάλογους φορείς.

Top Chef Τζώρτζης Παπανικολάου

Το έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής

Το νέο φιλόδοξο μαγειρικό πρότζεκτ του σταθμού του Φαλήρου, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, θα φέρει στους δέκτες μας συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.

Καταξιωμένοι κριτές έρχονται για να αναζητήσουν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής.

Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα ενώ πρόκειται να παιχτεί στη τηλεόραση στο πρώτο μισό της σεζόν.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy!

Top Chef έπαθλο