Top Chef Highlights (6/9): Οι νέες ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Top Chef Highlights (6/9): Οι νέες ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Top Chef έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Δευτέρας (6/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τις νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι μετά τη δοκιμασία, στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτά είδαμε χθες στο Top Chef (6/9)

Οι πρώτες ομάδες του διαγωνισμού μόλις δημιουργήθηκαν

Το «Top Chef» φαίνεται πως έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς από εχθές κιόλας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία. Έτσι, οι τρεις κριτές έπρεπε να ξεχωρίσουν τα τρία πιάτα τα οποία κέρδισαν όχι μόνο στην τελική εμφάνιση αλλά και στην γεύση.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν της, του Νικόλα Χωματά και της Μαρίνας Χρονά. Οι τρεις παίκτες είχαν έτσι το προνόμιο να επιλέξουν τα χρώματα της ομάδας τους προκειμένου να διαλέξουν τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα τους.

Στην ομάδα της Ειρήνης με το πράσινο χρώμα θα είναι: ο Δημήτρης Τσίκιλης, η Αγάπη Μιχελή, ο Χρήστος Γκιόλα κι ο Καλλίνικος Τουλούπας. Από την άλλη, στην ομάδα του Νικόλα με το μπλε χρώμα θα είναι: ο Στάθης Χρηστίδης, η Βάγια Σταυρακάκη, ο Σάκης Αθανασιάδης κι ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Και τέλος, στην ομάδα της Μαρίνας με το πορτοκαλί χρώμα: ο Λευτέρης Δασκαλάκης, ο Βαγγέλης Μορφινός, ο Κάρολος Μιχαηλίδης κι ο Σωτήρης Βασιλείου. Πάντως οι δοκιμασίες φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον, ποια ομάδα θα έχει άραγε τις περισσότερες επιτυχίες στο μαγειρικό παιχνίδι; Δείτε επίσης τα "αιχμηρά" σχόλια των χρηστών του Twitter για το Top Chef.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την δοκιμασία

Το «Top Chef» φαίνεται πως έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς από εχθές κιόλας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία. Στην σημερινή όμως τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα μιας και οι τρεις παίκτες που κέρδισαν θα έπρεπε να χωριστούν και να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα.

Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν τρία πιάτα, ένα με φακές, ένα με ψάρι και ένα με συκώτι, πείθοντας τα δύο παιδιά ότι αυτές οι γεύσεις μπορούν να είναι λαχταριστές. Υπήρξαν άτυχοι και τυχεροί μιας και η Μπλε ομάδα κέρδισε ενώ η πράσινη ήταν αυτή η οποία έχασε.

Έτσι, οι παίκτες τις πράσινης ομάδας έπρεπε να μπουν και πάλι στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν στην ατομική δοκιμασία.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση

Το «Top Chef» φαίνεται πως από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θέλει να δείξει ότι οι παίκτες πρέπει να είναι 100% αποφασισμένοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μιας και τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά.

Όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες έπρεπε να χωριστούς σε τρεις ομάδες προκειμένου να ξεκινήσουν την πρώτη δοκιμασία τους στην οποία έπρεπε να μαγειρέψουν τρία πιάτα, ένα με φακές, ένα με ψάρι και ένα με συκώτι, πείθοντας τα δύο παιδιά ότι αυτές οι γεύσεις μπορούν να είναι λαχταριστές.

Υπήρξαν άτυχοι και τυχεροί μιας και η Μπλε ομάδα κέρδισε ενώ η πράσινη ήταν αυτή η οποία έχασε. Έτσι, οι παίκτες τις πράσινης ομάδας έπρεπε να μπουν και πάλι στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν στην ατομική δοκιμασία. Άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Γκιόλα καθώς θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.