The Bachelor 2: Η Βαλέρια έγραψε ποίημα για τα μάτια του Αλέξη

«Θέλω εσύ να είσαι ο σύντροφος στα όνειρά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η Βαλέρια έγραψε ποίημα για τα μάτια του Αλέξη

Το «The Bachelor» το οποίο ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Alpha έχει αφήσει άναυδους τους τηλεθεατές καθώς οι επιλογές φέτος των κοριτσιών είναι ιδιαίτερες.

Μάλιστα, μια παίκτρια η οποία φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Bachelor, Αλέξη Παππά είναι η Βαλέρια η οποία δεν δίστασε από την πρώτη κιόλας στιγμή να εξομολογηθεί πως της αρέσει αρκετά. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να διαβάζει το ποίημα που είχε γράψει για τον Αλέξη Παππά.

Ο ίδιος έμεινε άφωνος καθώς αναρωτήθηκε εάν η ίδια το έγραψε για εκείνον ενώ η ίδια ανέφερε στην συνέχεια πως είναι η πρώτη φορά που την εμπνέει ένας άνδρας αφού του αφιέρωσε αυτό που είχε γράψει.

Δείτε παρακάτω τι αφιέρωσε η Βαλέρια στον Αλέξη Παππά

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Αλέξη Παππά - Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Bachelor

Μία απίστευτη ανάρτηση θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με αφορμή την αποψινή (7/9) πρεμιέρα του The Bachelor, αναφερόμενος στον νέο εργένη, Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι, στην οποία αυτοσαρκαζόταν.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τον Αλέξη Παππά πριν την πρεμιέρα του The Bachelor

«Αρχίζω να έχω συναισθήματα για τον Αλέξη», έγραφε πάνω η φωτογραφία, σχολιάζοντας την χαρακτηριστική ατάκα που είπε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor