The Bachelor 2: Παίκτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι έγινε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Παίκτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η πρεμιέρα του «The Bachelor» ήταν αρκετά ιδιαίτερη καθώς είχε αρκετές ανατροπές που δεν περιμέναμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κάτι που κατάφερε για τα καλά να κεντρίσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Αυτή τη φορά όμως η Μαριάνθη η οποία ήρθε από την Μυτιλήνη ανησύχησε τον Bachelor, Αλέξη Παππά καθώς η ίδια δεν αισθάνθηκε καλά και παρέμεινε στην βίλα. Έτσι, ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να πάει ώστε να δει εάν είναι καλά.

Η παίκτρια δεν ήταν σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Από την άλλη όμως στον Αλέξη Παππά μπήκαν αμφιβολίες μήπως η ίδια το έκανε επίτηδες για να αποδείξει εάν είναι όντως γκαζμάς, όπως του είχε αναφέρει νωρίτερα.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που έγινε στην πρεμιέρα του The Bachelor

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον νέο Bachelor, Αλέξη Παππά

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες.

Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».

Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».