The Bachelor 2: Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας που πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά

Ποιο είναι το κορίτσι που έσκασε μύτη με το νυφικό και του έκλεψε την καρδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor 2: Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας που πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 7/9 το The Bachelor 2 και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στιγμές... απείρου κάλλους (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν). Μια από τις παίκτριες που τράβηξε την προσοχή εξαρχής και κατάφερε να κερδίσει το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά, ήταν η Έλενα.

Η Έλενα με το καλησπέρα σας εμφανίστηκε φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό! Ο χαρακτήρας της ήταν αυτό που έκανε τον Αλέξη Παππά να μείνει άναυδος στο πέρασμά της.

Ποια είναι η Έλενα που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα στο The Bachelor

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η 28χρονη Έλενα είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του “The Bachelor 2”.

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση της Έλενας

Εννοείται πως το συγκεκριμένο μέσω δικτύωσης δεν θα άφηνε ασχολίαστο το The Bachelor 2. Με το που ξεκίνησε το #thebachelorGR έγινε πρώτο trend και τα tweets ήταν απολαυστικά.