The Bachelor 2: Οι πρώτοι τσακωμοί δεν άργησαν να έρθουν - «Άντε που μου το παίζεις και γκομενάρα»

Τι συνέβη;

The Bachelor 2: Οι πρώτοι τσακωμοί δεν άργησαν να έρθουν - «Άντε που μου το παίζεις και γκομενάρα»

Τα ξεκατινιάσματα στο «The Bachelor 2» έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις κοπέλες να τσακώνονται για τα μάτια του Αλέξη Παππά, τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο ραντεβού του με την Φένια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Έλενα ανέφερε πως η Γιώτα την χαρακτήρισε ως άσχημη, συζητώντας με ορισμένες ακόμη κοπέλες. Τελικά, η Γιώτα παραδέχεται πως το προηγούμενο βράδυ συζήτησαν με την Ιζαμπέλα και τη Νικόλ και κατέληξαν πως είναι από τις πιο αδύναμες.

Από την πλευρά της, η Γιώτα καταγγέλλει πως Ιζαμπέλα, Νατάσα, Νικόλ και Μαριάνθη δημιούργησαν κλίκα, με την Ιζαμπέλα να την χαρακτηρίζει ως ψεύτρα.

Στον τσακωμό πήρε θέση και η Βάσω, με «βαρείς» χαρακτηρισμούς προς τη Γιώτα. «Αυτά που λες για ψεύτρες να τα πεις στον εαυτό σου. Άντε που μου το παίζεις και γκομενάρα».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το σπίτι του The Bachelor

Ασυγκράτητος ο Αλέξης Παππάς - Τι κάνει με τα κορίτσια όταν κλείνουν οι κάμερες του Bachelor 2

Ξεκατινιάσματα, λογομαχίες με... γαλλικά, κλάματα, απειλές, καβγάδες, δάκρυα, διεκδίκηση, ζήλιες, πάθος και καυτές σκηνές που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα, θα δούμε (και είδαμε στην πρεμιέρα) στο The Bachelor του ALPHA!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso από ανθρώπους που εργάζονται στη βίλα κι έχουν δει πολλά στα γυρίσματα του The Bachelor, καθώς τα ραντεβού έχουν προχωρήσει, οι ερωτικές περιπτύξεις του Αλέξη - που όλα... τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει - με τις κυρίες που θέλουν να τον στεφανωθούν θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.

Δεν ξέρουμε αν ο Αλέξης που από το Survivor έχει αποδείξει ότι είναι για πολλά ικανός, θα το... τερματίσει στο κρεβάτι με κάποια από τις παίκτριες όμως - όπως μάθαμε - οι ακραίες ερωτικές περιπτύξεις δίνουν και παίρνουν!

Στην αμερικάνικη βερσιόν του ριάλιτι Εργένης προκειμένου να δει αν έχει χημεία με τις τελικές υποψήφιες νύφες, περνά έντονες ερωτικές βραδιές μαζί τους, οπότε γιατί και στην ελληνική βερσιόν ο Παππάς να μην δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας, προκειμένου να γίνει λίγος ντόρος;