The Bachelor 2: Άγριος καβγάς μεταξύ Άντρεας και Βαλέριας

«Δεν θα μου πεις εσύ...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Άγριος καβγάς μεταξύ Άντρεας και Βαλέριας

Κανονικός χαμός γίνεται στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες να τσακώνονται μεταξύ τους με κάθε αφορμή, τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς έχει βγει ένα υπέροχο ραντεβού με την Φένια.

Όλα άρχισαν, όταν η Βαλέρια πλησίασε με μια κάρτα ανά χείρας, προκειμένου να ανακοινώσει στις υπόλοιπες το ποιες θα πάνε ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά σε ένα νησί. Η ανακοίνωση των ονομάτων έφερε «σεισμό».

Η Βαλέρια ανακοίνωσε τις Άννα, Γιώτα, Φαίη, Άντρεα και Ιζαμπέλα, για να πετάξει την κάρτα, μη βλέποντας το όνομά της και αρχίζοντας μεγάλο καβγά με την Άντρεα. Στον τσακωμό ακούστηκε και η φράση «εσύ είσαι η ρεζίλισσα», σε άλλη μια... μοναδική επίδειξη χρήσης της ελληνικής γλώσσας από τις υποψήφιες νύφες.

Δείτε παρακάτω τον τσακωμό της Άντρεας με την Βαλέρια

The Bachelor 2: Η Βαλέρια έγραψε ποίημα για τα μάτια του Αλέξη

Το «The Bachelor» το οποίο ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Alpha έχει αφήσει άναυδους τους τηλεθεατές καθώς οι επιλογές φέτος των κοριτσιών είναι ιδιαίτερες.

Μάλιστα, μια παίκτρια η οποία φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Bachelor, Αλέξη Παππά είναι η Βαλέρια η οποία δεν δίστασε από την πρώτη κιόλας στιγμή να εξομολογηθεί πως της αρέσει αρκετά. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να διαβάζει το ποίημα που είχε γράψει για τον Αλέξη Παππά.

Ο ίδιος έμεινε άφωνος καθώς αναρωτήθηκε εάν η ίδια το έγραψε για εκείνον ενώ η ίδια ανέφερε στην συνέχεια πως είναι η πρώτη φορά που την εμπνέει ένας άνδρας αφού του αφιέρωσε αυτό που είχε γράψει.

Δείτε παρακάτω τι αφιέρωσε η Βαλέρια στον Αλέξη Παππά