Big Brother: Το ροχαλητό του Πέτσα "έδιωξε" τον Στηβ από το δωμάτιο

Τα πήρε κι έφυγε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother: Το ροχαλητό του Πέτσα

Η συμβίωση στο σπίτι του μεγάλου αδελφού μέχρι στιγμής φαίνεται να κυλάει ευχάριστα αλλά κάποιες φορές δεν συμβαίνει το ίδιο μιας και ο Στηβ Μιλάτος αναγκάστηκε να φύγει από το δωμάτιο που κοιμόταν.

Ο λόγος εξαιτίας του ροχαλητού του Παναγιώτη Πέτσα. Με αυτά και με εκείνα, ο ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να πάρει τα πράγματά του και να φύγει τελείως από το δωμάτιο. Μόλις πήγε να ρωτήσει τα κορίτσια εάν υπάρχει κάποιο θέμα εάν πάει στο δωμάτιό τους, εκείνες έμειναν άναυδες.

Ο Στηβ Μιλάτος εμφανίστηκε με το εσώρουχό του και όπως ανέφερες οι κοπέλες εκείνη την στιγμή, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που βγαίνει έτσι. Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο ο Παναγιώτης ήρθε πιο κοντά με την Ανχελίτα.

Δείτε το παρκάτω απόσπασμα με τον Στηβ

Big Brother 2: Τι συμβαίνει με τον Στηβ και την Σύλια;

Πριν από μερικές ημέρες ο Στηβ Μιλάτος είχε αποκαλύψει στην Ανχελίτα το ενδιαφέρον του προς την Σύλια Καραμολέγκου. Το κύριο πρόβλημα όμως είναι το γεγονός πως η Σύλια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο, πράγμα που κάνει ακόμη πιο περίπλοκο το γεγονός.

Μάλιστα, η ίδια είχε αναφέρει πως τον βλέπει μόνο φιλικά ενώ δεν μπορούν να είναι το ίδιο. Από την άλλη η ίδια δήλωσε πως από την μια την χαλάει αυτό γιατί τον ένιωθε αρκετά κοντά της.

Άραγε τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ανάμεσά τους; Από την άλλη φαίνεται πως αναμένεται να έχουμε και το πρώτο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού καθώς η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ.

Δείτε παρακάτω την Σύλια Καραμολέγκου με τον Στηβ Μιλάτο