Big Brother 2: Ο τσακωμός του Στηβ με τον Κώστα - Η οικειοθελής αποχώρηση

«Εσύ έχεις πρόβλημα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο τσακωμός του Στηβ με τον Κώστα - Η οικειοθελής αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο 7/9 είδαμε τον πρώτο τσακωμό στο σπίτι του Big Brother ανάμεσα στον Στηβ και τον Κώστα. Και οι δυο προσπάθησαν να τα βρουν όμως όπως φαίνεται η συμβίωση πρόκειται να γίνει ακόμη πιο δύσκολη με το πέρασμα του καιρού.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 8/9, οι δυο παίκτες τσακώθηκαν για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα οι τόνοι από τις φωνές τους να ήταν αρκετά δυνατές.

Ο Στηβ ζήτησε από τον Κώστα χαρακτηριστικά να μην του ξανά μιλήσει ενώ τον αποκάλεσε χειρότερο κι από την Ελένη, η οποία ήταν η πρώτη που αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία που είχαν. Από την άλλη ο Κώστας σκέφτεται σοβαρά να φύγει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο του τσακωμού και τις δηλώσεις του Κώστα

Big Brother 2: «Με καταράστηκαν, νιώθω...»

Απογοητευμένος αισθάνεται ο Κώστας Στυλιανάκης καθώς μετά από την οικειοθελής αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά ήρθε σαν "δώρο" και ο τραυματισμός του στο πόδι κάτι το οποίο τον στεναχώρησε όσο τίποτα άλλο καθώς ο ίδιος πονάει αρκετά.

Έτσι, ο Big Brother τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να τον ρωτήσει πως νιώθει αλλά εκείνος δεν έκρυψε τα αισθήματά του καθώς ήταν φανερά στεναχωρημένος.

Ο Κώστας Στυλιανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χάλια αλήθεια». Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν του αρέσει καθόλου η κατάστασή του έτσι, οπότε σίγουρα ο ίδιος σκέφτεται και το ενδεχόμενο της οικειοθελής αποχώρησης από το σπίτι.