Big Brother 2 - trailer 9/9: Σφάζονται για τα μάτια του Πέτσα - "Γουστάρεις τον Παναγιώτη;"

Η ώρα της ψηφοφορίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2 - trailer 9/9: Σφάζονται για τα μάτια του Πέτσα -

Μετά από όσα είδαν τα μάτια μας πριν από λίγα επεισόδια είναι δεδομένο πως ο Παναγιώτης Πέτσας έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ανχελίτας και το αντίστοιχο αλλά... στο Big brother βρίσκονται και... παραμονεύουν κίνδυνοι!

Στο αποψινό 9/9 επεισόδιο του Μεγάλου Αδερφού η Ανχελίτα θα στριμώξει την Ευδοκία και θα την ρωτήσει ξεκάθαρα αν γουστάρει τον Παναγιώτη! Η απάντησή της ποια λέτε να είναι;

Πέρα από αυτό, οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν το πρόσωπο που θεωρούν πως πρέπει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και... κάπως έτσι οι μάσκες θα πέσουν για τα καλά! Ένας ένας θα μπαίνει στο δωμάτιο του μεγάλου αδερφού και θα δίνει δυο ονόματα. Ποιοι λέτε να βρεθούν αυτή την φορά σε αυτή την θέση; Σίγουρα θα υπάρξει ανατροπή εφόσον θα πραγματοποιηθεί και το αγώνισμα για το βέτο! Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα. Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το αποψινό επεισόδιο...

Τι θα δούμε απόψε 9/9 στο Big Brother

Πράγματα που ξέρουμε για τον Παναγιώτη Πέτσα

  • Ζει στην Αθήνα.
  • Θέλει να ασχοληθεί με το modelling, γιατί τον εξιτάρουν τα ταξίδια και οι άνθρωποι, που θα γνωρίσει μέσα από τον χώρο.
  • Το πάθος του είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με σχέδια.
  • Η άλλη μεγάλη αγάπη του Παναγιώτη, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες.
  • Σε 10 χρόνια, ονειρεύεται να έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να λανσάρει το δικό του brand ρούχων.
  • Το Motto του είναι: “Η ζωή είναι μικρή, οπότε πρέπει να κάνεις μεγάλα πράγματα”