The Bachelor 2: Αυτό είναι το τραγούδι που αφιέρωσε ο Αλέξης Παππάς στην Έλενα

«Έχεις μεγάλο πλούτο μέσα σου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αυτό είναι το τραγούδι που αφιέρωσε ο Αλέξης Παππάς στην Έλενα

Η Έλενα στο τσακ πρόλαβε να διακόψει το ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Αθηνά και όπως φαίνεται το απόλαυσε όσο τίποτα άλλο καθώς βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να βγει και πάλι μαζί με τον Bachelor.

Και οι δυο φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν αρκετά μιας και οι δυο τους στην αρχή πήγαν για ιππασία, αλλά δεν στάθηκαν μόνο εκεί. Το ραντεβού ήταν άκρως ρομαντικό ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια ανάμεσά τους. Έτσι, ο Bachelor άρχισε να της σιγοψιθυρίζει μία ρομαντική μελωδία.

Ο ίδιος στην συνέχεια, την ρώτησε εάν δέχεται το τριαντάφυλλο κι εννοείται η απάντησή της ήταν θετική. Τι θα γίνει στην συνέχεια; Υπάρχει πιθανότητά να τους δούμε ως ζευγάρι;

Δείτε παρακάτω το τρυφερό ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Έλενα

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο του Bachelor

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»