Big Brother 2: Ξεσπά ο Μελέτης - «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί»

«Αλλά το θέατρο, θέατρο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξεσπά ο Μελέτης - «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί»

Μετά από την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση ο Μελέτης Γαβαλάς δεν το πήρε και τόσο θετικά καθώς και την προηγούμενη φορά ήταν υποψήφιος.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί» πράγμα το οποίο τον έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα μιας και δεν βρίσκει τον πραγματικό λόγο που τον ψήφισαν.

Μάλιστα, δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού στην συνέχεια δήλωσε στον μεγάλο αδελφό πως στεναχωρήθηκε διότι δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Επίσης δήλωσε πως όσοι τον ψηφίζουν, καλά θα είναι να κρατάνε και λίγο τους "τύπος".

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Μελέτη

Λίγα λόγια για τον Μελέτη Γαβαλά που μπαίνει στο Big Brother

Μελέτης Γαβαλάς

Είναι 29 ετών, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ, έντονο ταπεραμέντο και μιλάει πολύ… πάρα πολύ! Έχει άποψη για τα πάντα και συχνά τη διατυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, τον έχουν μπλοκάρει πολλές φορές γι’ αυτό το λόγο αλλά δεν τον νοιάζει αφού «ζει για να τοποθετείται».

Θεωρεί τον εαυτό του άνδρα κυνηγό αλλά του αρέσει πολύ να κάνουν το πρώτο βήμα και οι γυναίκες. Από τη showbiz του αρέσουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου ενώ θαυμάζει τον Τριαντάφυλλο αφού τον θεωρεί τέλειο οικογενειάρχη!