Big Brother 2: «Κάνει σόου ο Παναγιώτης...»

Η Μαίρη αντιδρά με την κίνηση του Παναγιώτη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Κάνει σόου ο Παναγιώτης...»

Η Μαίρη Βαρσάμη μετά από την ανακοίνωση του Big Brother πως ψηφίστηκε αφού είναι υποψήφια για αποχώρηση, φάνηκε να ήταν αρκετά εκνευρισμένη μιας και για εκείνη ήταν αναμενόμενο από την κλίκα στο σπίτι.

Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν ο ένας από αυτούς που την ψήφισε. Ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων πήγε να την αγκαλιάσει με εκείνη να αντιδρά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή είσαι πολύ έξυπνος και το σέβομαι, θα προτιμούσα να μην το είχες κάνει καθόλου. Αλήθεια γιατί θέλω να είστε ειλικρινείς και δεν θέλω να μου πεις τίποτα. Είναι δικαίωμά σου. Σε ευχαριστώ αλλά θα προτιμούσα να μην το κάνεις.»

Από την άλλη στο δωμάτιο επικοινωνίας ανέφερε: «Γενικά ο Παναγιώτης προσπαθεί να ωραιοποιήσει τα πράγματα κι είναι λίγο σόου, υποκριτικό. Δεν κατάλαβα από την στιγμή που το περίμεναν ότι θα είμαι υποψήφια και τους έδειξα ότι δεν έβαλα και τα κλάματα, γιατί τότε να χρειάζομαι εγώ μια αγκαλιά και μάλιστα του Παναγιώτη;».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαίρης Βαρσάμη

Big Brother 2: «Αν μείνω θα με βρουν απέναντί τους»

Η Μαίρη Βαρσάμη είναι η μια από τους τρεις παίκτες του σπιτιού που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση που έγινε από τον μεγάλο αδελφό, την άφησε άφωνη ενώ δεν έλειψαν και τα καυστικά της σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη είναι αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω προκειμένου να αποδείξει ότι η επιλογή που έκαναν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι δεν έπρεπε να γίνει εξαρχής.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχε με τους συγκάτοικους της η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «ι να πω; Γελάω μ' όλο αυτό. Αν μείνω θα με βρουν απέναντί τους».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαίρης