Big Brother 2 spoiler 10/9: Ντέρμπι η σημερινή ψηφοφορία - Αυτός φεύγει!

Απίστευτο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 spoiler 10/9: Ντέρμπι η σημερινή ψηφοφορία - Αυτός φεύγει!

Κρίσιμο το αποψινό 10/9 βράδυ για τους παίκτες του Big Brother 2 και το 12% που βλέπει το project, καθώς θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο live και συνεπώς η δεύτερη αποχώρηση από το παιχνίδι!

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη Παρασκευή είχε αποχωρήσει - όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr πρώτο μέσα από spoil - η Έλενα Σπανού!

Και αυτή την φορά το Youweekly.gr έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μάθει τι θα συμβεί και... δεν μας ξεφεύγει τίποτα τα έχουμε ξανά πει αυτά!

Ποιος αποχωρεί απόψε 10/9 από το Big Brother 2

Big Brother 2 spoiler 10/9 ποιος αποχωρεί

Όπως μας αποκάλυψε πηγή μας μέσα από το κανάλι που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει, παρά το γεγονός πως οι τηλεφωνικές γραμμές δεν έχουν κλείσει ακόμα και η ψηφοφορία συνεχίζεται, εκείνη που δείχνει να παίρνει υπερβολική αγάπη από το κοινό είναι η Ευδοκία!

Από την άλλη υπάρχει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Μελέτη και της Μαίρης, με τον πρώτο να βγαίνει λιγότερο επιθυμητός στο κοινό! Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα δείχνει και η διαδικτυακή ψηφοφορία στο instagram account του Youweekly.gr!

Εμείς πάντως μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πως το όνομα που θα ανακοινώσουν σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι αυτό του Μελέτη!

Αναμένουμε να δούμε, λοιπόν...

7 πράγματα που δεν ξέραμε για τον Μελέτη

  • Είναι 29 ετών
  • Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Εργάζεται σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα
  • Είναι κοινωνικός, έχει χιούμορ, έντονο ταπεραμέντο και μιλάει πολύ… πάρα πολύ!
  • Έχει άποψη για τα πάντα και συχνά τη διατυπώνει στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, τον έχουν μπλοκάρει πολλές φορές γι’ αυτό το λόγο αλλά δεν τον νοιάζει αφού «ζει για να τοποθετείται»
  • Θεωρεί τον εαυτό του άνδρα κυνηγό αλλά του αρέσει πολύ να κάνουν το πρώτο βήμα και οι γυναίκες
  • Από τη showbiz του αρέσουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου ενώ θαυμάζει τον Τριαντάφυλλο αφού τον θεωρεί τέλειο οικογενειάρχη!