The Bachelor 2: «Δεν είσαι γκαζμάς - Είσαι ένας λεβέντης»

Το ατομικό ραντεβού με την Μαριάνθη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Δεν είσαι γκαζμάς - Είσαι ένας λεβέντης»

Ο Αλέξης Παππάς μετά από το ομαδικό ραντεβού που είχε με την Λάουρα, Βαλέρια, Νατάσα, Μαριάνθη, Ειρήνη αποφάσισε πως στην συνέχεια μόνο μια θα παραμείνει μαζί του προκειμένου να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Έτσι, αυτή η οποία παρέμεινε μαζί του ήταν η Μαριάνθη η οποία ήταν εμφανώς ενθουσιασμένη καθώς είχε την δυνατότητα να έρθει πιο κοντά με τον Bachelor καθώς και η ίδια ξέρει πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος μέσα στην Βίλα.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγο η Αθηνά αντέδρασε πολύ άσχημα απέναντι στην Έλενα καθώς ακόμη δεν είχε χωνέψει το γεγονός ότι η ίδια της διέκοψε το ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Δείτε παρακάτω τον Αλέξη Παππά και την Μαριάνθη

Επεξεργασία: The Bachelor 2: Άσχημα τα νέα για τον Παππά - Τρώει "Χ" από το πρώτο ραντεβού

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»