The Bachelor 2: Το παθιασμένο φιλί της Έλενας και του Αλέξη Παππά

Η απροειδοποίητη κίνηση της Έλενας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Το παθιασμένο φιλί της Έλενας και του Αλέξη Παππά

Όλα τα κορίτσια στο «The Bachelor» επιχειρούν με το δικό τους τρόπο να κερδίσουν τον Αλέξη Παππά, με καθεμία από τις κοπέλες να αφήνει το δικό της στίγμα στα λίγα λεπτά, που έχει μαζί του.

Κάπως έτσι, στο cocktail party λίγο πριν από την τελετή των ρόδων, αρκετές βρήκαν την ευκαιρία να του εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το... Όσκαρ, φυσικά, το κερδίζει η Έλενα, η οποία πήρε την πρωτοβουλία και φίλησε με πάθος τον Bachelor, προκαλώντας αντιδράσεις.

Τα άλλα κορίτσια είχαν, επίσης, τη δική τους τακτική. Η Βαλέρια του μίλησε για το... σύμπαν που συνωμοτεί, η Ντίνα και η 26χρονη Αθηνά άρχισαν τον χορό και η Φαίη είπε μπροστά σε όλες πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Δείτε παρακάτω το παθιασμένο φιλί της Έλενας με τον Bachelor

The Bachelor 2: Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας που πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η 28χρονη Έλενα είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του “The Bachelor 2”.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο μέσω δικτύωσης δεν θα άφηνε ασχολίαστο το The Bachelor 2. Με το που ξεκίνησε το #thebachelorGR έγινε πρώτο trend και τα tweets ήταν απολαυστικά.