The Bachelor 2 - highlights 10/9: Το "άκυρο" του Παππά σε παίκτρια τα "καυτά" φιλιά και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 10/9: Το

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2, αφού οι παίκτριες θέλουν μανιωδώς να κατακτήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, από την αρχή έχει δείξει σε ποιες έχει περισσότερη... αδυναμία.

Αυτά είναι τα 10/9 highlights του Bachelor

Η Αθηνά εναντίον της Έλενας - Της ζητάει εξηγήσεις

Η... 26χρονη παίκτρια από την Νέα Υόρκη είδε την Έλενα να της σταματά το ραντεβού, μέσα από το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης, κάνοντάς της «κοτόπουλο μπλοκ», όπως λέει και η ίδια. Την επόμενη μέρα δεν είχαν περάσει τα νεύρα της, με συνέπεια να «ξεσπάσει» ξανά.

Η Αθηνά συζητούσε με άλλα κορίτσια, βλέποντας την Έλενα να διαβάζει, και πήγε να της επιτεθεί, αποκαλώντας την και πάλι κλέφτρα. Στην κάμερα, δε, είπε μια νέα απίστευτη ατάκα, καθώς έχει πια «μεγάλο μπιφτέκι» (σ.σ. beef στα αγγλικά, που σημαίνει μεγάλη διαμάχη) με την Έλενα.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για μια προηγούμενη σχέση που είχε

Ο Bachelor προσκάλεσε τα κορίτσια να γράψουν σε ένα μικρό πίνακα το τι απότοκα έχουν από παλιές τους σχέσεις και, για να τις διευκολύνει, ανέφερε ένα προσωπικό παράδειγμα, μιλώντας για μια σχέση που είχε με διάσημη γυναίκα της showbiz.

Όπως ανέφερε, η γυναίκα αυτή ήταν πολύ εσωστρεφής κι έκανε πράγματα, που δεν καταλάβαινε. Στην πορεία, όμως, άρχισε να τη ρωτά κι εκείνη του εξήγησε, ότι η συμπεριφορά της ήταν αποτέλεσμα ανασφαλειών, που είχε από παλιές της σχέσεις.

Όσο για το ποια είναι αυτή η κυρία; Σχεδόν την «φωτογράφισε»...

Αυτή τη κοπέλα πήρε στο ατομικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

Στο τέλος μια θα ήταν η τυχερή η οποία θα έμενε μαζί με τον Bachelor προκειμένου να τον γνωρίσει ακόμη καλύτερα καθώς όσο περνούν οι ημέρες ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια "φουντώνει" όλο και περισσότερο για τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Η κοπέλα που διάλεξε ο Bachelor ήταν η Μαριάνθη και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησαν τα σχόλια από τις υπόλοιπες παίκτριες σχετικά με την επιλογή του.

«Δεν είσαι γκαζμάς - Είσαι ένας λεβέντης»

Ο Αλέξης Παππάς μετά από το ομαδικό ραντεβού που είχε με την Λάουρα, Βαλέρια, Νατάσα, Μαριάνθη, Ειρήνη αποφάσισε πως στην συνέχεια μόνο μια θα παραμείνει μαζί του προκειμένου να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Έτσι, αυτή η οποία παρέμεινε μαζί του ήταν η Μαριάνθη η οποία ήταν εμφανώς ενθουσιασμένη καθώς είχε την δυνατότητα να έρθει πιο κοντά με τον Bachelor καθώς και η ίδια ξέρει πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος μέσα στην Βίλα.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγο η Αθηνά αντέδρασε πολύ άσχημα απέναντι στην Έλενα καθώς ακόμη δεν είχε χωνέψει το γεγονός ότι η ίδια της διέκοψε το ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Τα "αποτυπώματα" του Bachelor στην Αθηνά

Ο Bachelor κάλεσε στον προσωπικό του χώρο την Αθηνά και πέρασαν εκπληκτικές, ερωτικές στιγμές μαζί, με την ίδια στη συνέχεια να γυρίζει με το τριαντάφυλλο στο χέρι, βλέποντας τις υπόλοιπες να ζηλεύουν.

Η ίδια προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει σχετικά με περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού, αλλά μπόρεσε να πει μια «πικάντικη» λεπτομέρεια. «Η γεύση του είναι γλυκιά και αλμυρή», είπε χαρακτηριστικά.

«Χεστ@@@με για τη γνώμη σου»

Ο Bachelor, μετά το ομαδικό ραντεβού, όπου μεταξύ άλλων άφησε μια «μπηχτή» για διάσημη γυναίκα της showbiz, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ατομικό ραντεβού στον χώρο του, όπου θα ζωγράφιζε μαζί με μια κοπέλα τον πίνακα της αγάπης.

Η επιλογή του ήταν η Αθηνά της... ομοφαγίας, η οποία αποτελούσε επί της ουσίας την τυχερή, με τον «πόλεμο» να «ξεσπά» στη βίλα. Η Γιώτα, η Ιζαμπέλα και η Έλενα ήταν για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του καβγά, με την πρώτη και την τρίτη να τσακώνονται, ενώ η δεύτερη αντέδρασε, λέγοντας στη Γιώτα πως «χεστ@@@με για τη γνώμη σου».

Η Γιώτα είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και νωρίτερα, εξαιτίας της συμπεριφοράς της, μόλις είδε τη Μαριάνθη με τριαντάφυλλο από το προηγούμενο ατομικό ραντεβού.

Ο Αλέξης Παππάς απέρριψε το φιλί παίκτριας

Oι εξελίξεις στο «The Bachelor» δεν έχουν τέλος καθώς οι παίκτριες είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Bachelor. Ο λόγος για την Ιζαμπέλα η οποία από την αρχή δήλωσε φανερά πως ενδιαφέρεται για τον Αλέξη Παππά.

Η ίδια αυτή τη φορά σκέφτηκε πως θα ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνει την επόμενη κίνηση προκειμένου να δείξει ότι είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα. Έτσι, η παίκτρια επιχείρησε να δώσει το πρώτο φιλί αλλά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως ήθελε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Bachelor γύρισε από την άλλη πλευρά απορρίπτοντας το φιλί ενώ από την άλλη τα κορίτσια σχολίασαν έντονα το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε να σε κυνηγήσω»

Η Λάουρα ήταν από την αρχή πολύ απόμακρη και αποκάλυψε, ότι δεν είχε εντυπωσιαστεί με την πρώτη τους συνάντηση στην πρεμιέρα, ετοιμάζοντάς του πιθανώς και μια... χυλόπιτα, αφού δεν έμοιαζε να θέλει να κάνει προσπάθεια να τον πλησιάσει.

Σε συνάντησή τους στο cocktail party, ο Αλέξης αποφάσισε να της πει, ότι έπρεπε να πάρει τα πράγματά της και να φύγει, με την ίδια να αποχωρεί σε κλίμα συγκίνησης ανάμεσα στα κορίτσια.

Το παθιασμένο φιλί της Έλενας και του Αλέξη Παππά

Στο cocktail party λίγο πριν από την τελετή των ρόδων, αρκετές βρήκαν την ευκαιρία να του εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το... Όσκαρ, φυσικά, το κερδίζει η Έλενα, η οποία πήρε την πρωτοβουλία και φίλησε με πάθος τον Bachelor, προκαλώντας αντιδράσεις.

Τα άλλα κορίτσια είχαν, επίσης, τη δική τους τακτική. Η Βαλέρια του μίλησε για το... σύμπαν που συνωμοτεί, η Ντίνα και η 26χρονη Αθηνά άρχισαν τον χορό και η Φαίη είπε μπροστά σε όλες πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Παίκτρια έχασε τις αισθήσεις της λίγο πριν την «Τελετή των Ρόδων»

Ο λόγος για την Φένια η οποία δεν άντεξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Στον χώρο πλησιάζει διασώστρια για να τη βοηθήσει ενώ τα κορίτσια δε φαίνεται να πείθονται για την πραγματικότητα της κατάστασης.

Μετά από αυτό το δυσάρεστο περιστατικό ο Bachelor, Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε ποια κοπέλα αποχώρησε από την βίλα του The Bachelor.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Η νέα αποχώρηση από το «The Bachelor» στην τελευταία τελετή των ρόδων αποδείχθηκε επεισοδιακή, με μια από τις παίκτριες να «καταρρέει» από την αγωνία της και μία στο τέλος να αποχωρεί.

Για την ακρίβεια, μάλιστα, δύο παίκτριες έφυγαν από το ριάλιτι του έρωτα, που αποδεικνύεται ανατρεπτικό, με τον Αλέξη Παππά να απομακρύνει μία εξ αυτών πριν έρθει η τελετή των ρόδων, αφού δεν υπήρχε κανένας τρόπος να πλησιαστούν.

Στη συνέχεια, φυσικά, μέσω της αγαπημένης διαδικασίας, μία ακόμη μάζεψε τα πράγματά της. Πριν από αυτό, ωστόσο, η Φαίη λιποθύμησε, βλέποντας πως όσο περνούσε η ώρα δεν έπαιρνε το τριαντάφυλλό της. Πέρασε λίγη ώρα, για να συνέλθει, αλλά στο τέλος πήρε το τριαντάφυλλο.

Στο τέλος, μάλιστα, ήρθε το σοκ για τη Βαλέρια, η οποία παρά την αυτοπεποίθησή της, είδε τον Αλέξη να τη διώχνει από τη βίλα. Η αλαζονεία της μάλλον της κόστισε, με τον Παππά να τονίζει πως δεν υπήρχε χημεία.