GNTM 4: Συγκίνησε τους κριτές η παίκτρια που έχασε την παιδική της φίλη

«Αισθάνομαι ότι της το χρωστάω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Συγκίνησε τους κριτές η παίκτρια που έχασε την παιδική της φίλη

Το GNTM 4 επέστρεψε απόψε με ένα νέο επεισόδιο, μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα που έκανε, το οποίο ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Συγκεκριμένα, μία παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως θέλησε να δηλώσει συμμετοχή για να τιμήσει την παιδική της φίλη που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη είχε δηλώσει συμμετοχή και πέρυσι, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάει καθώς είχε πολύ άγχος. Όπως εξήγησε πήρε την απόφαση να πάει φέτος καθώς πριν από μερικούς μήνες έχασε τον σκύλο της και την καλύτερη της φίλη, η οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει τα όνειρά της.

Έτσι, δεν άφησε την ευκαιρία της να πάει χαμένη και φέτος εμφανίστηκε ενώπιων των κριτών. Παρόλο που δεν πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, κατάφερε να εξασφαλίσει 4 ναι με το εκπληκτικό περπάτημά της και με την προσωπικότητά της.

Η οντισιόν της Άννας στο GNTM 4

GNTM 4 - αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια έχει φτάσει ήδη στην τελική 10αδα!

Παρά το γεγονός πως το GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 12/9 τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλά που έχουν συμβεί κι εμείς δεν έχουμε δει ακόμα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πριν από λίγες εβδομάδες οι κριτές κατέληξαν στην τελική 10αδα του παιχνιδιού και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την μια της λίστας που έχει καταφέρει να φτάσει τόσο μακριά στο παιχνίδι! Την είδαμε μάλιστα το χθεσινό και πρώτο επεισόδιο!

Η Όλγα Ντάλλα με το καλησπέρα σας κατάφερε να αφήσει άφωνους τους κριτές. Η 21χρονη Όλγα είναι κολυμβήτρια του Ολυμπιακού και πήγε στον διαγωνισμό με σκοπό να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μόντελινγκ.

Το αρκετά γυμνασμένο σώμα της ήταν κάτι που παρατήρησαν αμέσως οι κριτές και ήταν ο λόγος που η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της έδωσε “όχι”. Η Όλγα, τελικά, πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς πήρε τρία “ναι” από τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το μαγιό της, μάλιστα, ήταν και αυτό κάτι που δεν περίμεναν οι κριτές.

Η Όλγα, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr έχει καταφέρει να κερδίσει τους κριτές με τις ικανότητες της και να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό level μέσα στο παιχνίδι.

Συντονιστείτε γιατί θα επανέλθω με περισσότερα spoils...

TAGS