Big Brother 2: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Αυτό το όνομα δεν το φαντάζεστε με τίποτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν και πάλι στην αρένα όπου συμμετείχαν σε ένα αγώνισμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού σε ένα παιχνίδι που απαιτούσε δύναμη αλλά κυρίως ισορροπία.

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάρουν τη θέση του αρχηγού, τόσο για την ασυλία όσο και για τις ανέσεις που παρέχει το δωμάτιο.

Τελικά τη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ισίδωρος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σαν αρχηγός έχει σκοπό να διχάσει τους συγκατοίκους του, κάτι που ξεκίνησε ήδη από τον καυγά του με την Ευδοκία.

Ο νέος αρχηγός του Big Brother 2

«Η Σύλια φλερτάρει με τον Στηβ γιατί πουλάει»

Σε εξαιρετικά βαριές δηλώσεις προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 o Ισίδωρος, ο οποίος μετά τον καυγά του με την Ευδοκία, αναφέρθηκε στην «βασιλική οικογένεια» του σπιτιού και συγκεκριμένα στο φλερτ της Σύλιας με τον Στηβ.

«Έχω να ασχοληθώ και με το ρύζι και με τη ρυζού την ίδια. Ο Στηβ είναι ο βασιλιάς του σπιτιού. Βασίλισσα έχουμε αυτή που θέλει τον βασιλιά. Ή που τέλος πάντων θέλει να τη θέλει ο βασιλιάς. Τη Σύλια. Τη Σύλια την ενδιαφέρει η ιδιότητα. Δηλαδή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος δε σε πλησιάζει, αν είσαι μοντέλο ή τραγουδίστρια έρχεται κοντά σου.

Είναι TikToker. Την ενδιαφέρει η ιδιότητά σου γιατί σου λέει μαζί με τον βασιλικό θα ποτιστώ κι εγώ, η γλάστρα. Έχει ένα φλερτ με τον Στηβ που το έχει για να το έχει και που ξέρει ότι είναι τηλεοπτικό και πουλάει. Συγχρόνως όμως μπορεί να την πατήσει γιατί ξεκίνησε από πλάκα αλλά έχει και μία σχέση», είπε χαρακτηριστικά.