Σασμός - εξελίξεις 14/9: Βαμμένα με αίμα τα χέρια της Βασιλικής

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - εξελίξεις 14/9: Βαμμένα με αίμα τα χέρια της Βασιλικής

Το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αλλά το σημερινό 14/9 θα είναι ανατριχιαστικό! Μια τσιγγάνα θα προδώσει μυστικά και πάθη που αναμένεται να δούμε στην σειρά...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 7 - Σασμός

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία. Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία. Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα.

Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του. Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα. Στο μεταξύ μια τσιγγάνα που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής και της προτείνει να της πει τη μοίρα. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη… Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα!

Το τραγούδι που παίζει στους τίτλους της σειράς

Η τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός» από τα πρώτα κιόλας λεπτά αγαπήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές καθώς το feedback ειδικά από τους χρήστες των social media ήταν άκρως θετικό. Μάλιστα, ακόμη και η Ναταλία Γερμανού άφησε το δικό της σχόλιο.

Πέρα όμως από την ερμηνεία των ηθοποιών, το ενδιαφέρον έχει κεντρίσει και το τραγούδι που ακούγεται στην σειρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κότσιρας «ντύνει» με την εξαιρετική χροιά του το τραγούδι «Σασμός», σε μουσική του μοναδικού Νίκου Τερζή.

Το «Σασμός», ένα τραγούδι που «μάγεψε» αμέσως το κοινό, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.