Big Brother 2 - highlights 13/9: Η έξαλλη Ανχελίτα, οι επιθέσεις στην Ευδοκία και ο... Πέτσας

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 13/9: Η έξαλλη Ανχελίτα, οι επιθέσεις στην Ευδοκία και ο... Πέτσας

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2 με τους παίκτες να έχουν "στήσει" στον τοίχο την Ευδοκία, η οποία έφτασε στο σημείο να σκεφτεί να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτά είναι τα 13/9 highlights του Big Brother 2

Σαμάνθα: «Η Ευδοκία θέλει τον Παναγιώτη και φαίνεται»

Με μία «καυτή» αποκάλυψη ξεκίνησε το επεισόδιο του Big Brother 2 μιας και η Σαμάνθα μίλησε για ένα σκηνικό που σημειώθηκε με την Ευδοκία, λίγο πριν ξεκινήσει το live της Παρασκευής.

Η Ευδοκία ήταν υποψήφια και ξεκαθάρισε με έντονο ύφος στην Σαμάνθα πως θέλει να κάτσει δίπλα στον Παναγιώτη Μάλιστα αποκάλυψε πως αδιαφορεί για όσα λέει η Ανχελίτα, αρκεί να κάτσει εκείνη δίπλα στον Παναγιώτη.

Πριν από λίγο καιρό, η Ευδοκία είχε μιλήσει με την Ανχελίτα και είχαν ξεκαθαρίσει μαζί τους σχετικά με τον Παναγιώτη.

«Λίγο πριν βγούμε live, κάπως ήρθε η συζήτηση και της είπα ότι δίπλα στη Σύλια κάθεται ο Κωστής, δίπλα εγώ και δίπλα κάποιος υποψήφιος. Με ένταση στη φωνή της μου είπε ότι "είμαι υποψήφια και έχω το κάθε δικαίωμα να διαλέξω πού να κάτσω και θέλω τον Παναγιώτη μου δίπλα". Εγώ της απάντησα να ρωτήσει την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη γιατί είχαν κανονίσει να κάτσουν αλλού.

Και γυρνάει και μου λέει: "Εγώ θέλω τον Παναγιώτη μου δίπλα". Γιατί συγκεκριμένα τον Παναγιώτη δεν ξέρω, εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα είπα ότι η Ευδοκία φαίνεται ότι θέλει τον Παναγιώτη. Φαίνεται και από κάποια βλέμματα, θέλει να είναι συνέχεια μαζί του».

Έξαλλη η Ανχελίτα με την Ευδοκία για τα μάτια του Παναγιώτη

H Σαμάνθα αποκάλυψε στην Ανχελίτα όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την Ευδοκία πριν το live και η Ανχελίτα εξέφρασε την ενόχλησή της με τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα του Παναγιώτη.

«Με έχει στεναχωρήσει και απογοητεύσει αυτή η κοπέλα. Προσπαθούσαν διάφορα άτομα να μου ανοίξουν τα μάτια και δεν τα άνοιγα. Σιγά σιγά αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, μακάρι να βγουν λάθος δε θέλω να πέφτω έξω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Βλέπω κακά βλέμματα, κρατάω τις αποστάσεις μου. Στεναχωριέμαι γιατί είναι ένα άτομο που είχα πάρα πολύ ψηλά. Δε θα μου κάνει καλό να εθελοτυφλήσω».

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Ευδοκία

Η Ευδοκία φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο των παικτών του Big Brother 2 μιας και μετά τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την Σαμάνθα, τσακώθηκε και με τον Ισίδωρο την ώρα που μαγείρευαν μαζί στην κουζίνα.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος προσπάθησε να βοηθήσει την Ευδοκία αλλά εκείνη δεν τον άφησε. Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση και ο Ισίδωρος δεν έκρυψε την ενόχλησή του ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να την αποκαλέσει «ρυζού».

Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

Oι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν και πάλι στην αρένα όπου συμμετείχαν σε ένα αγώνισμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού σε ένα παιχνίδι που απαιτούσε δύναμη αλλά κυρίως ισορροπία.

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάρουν τη θέση του αρχηγού, τόσο για την ασυλία όσο και για τις ανέσεις που παρέχει το δωμάτιο.

Τελικά τη νίκη κατάφερε να πάρει ο Ισίδωρος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σαν αρχηγός έχει σκοπό να διχάσει τους συγκατοίκους του, κάτι που ξεκίνησε ήδη από τον καυγά του με την Ευδοκία.

Ξέσπασε η Ευδοκία - «Σκέφτηκα να φύγω»

H Ευδοκία και η Ανχελίτα αποφάσισαν να κάτσουν και να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση για το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους και για τον λόγο για τον οποίο έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες μέρες.

Η Ανχελίτα μίλησε ανοιχτά στην Ευδοκία για όλα αυτά που την απασχολούν και επιπλέον της αποκάλυψε πως πολλά άτομα μέσα στο σπίτι έχουν πρόβλημα μαζί της.

Η Ευδοκία άκουσε όλα όσα είχε να της πει, και στη συνέχεια, μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε στον Μεγάλο Αδερφό πως αισθάνθηκε απομονωμένη και πως της πέρασε από το μυαλό η ιδέα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι.