GNTM 4 - trailer 14/9: Πήγε με φόρμα, σκουλαρίκι στο κάτω χείλος και τους έκανε να παραμιλάνε

Ενώ δεν ήταν το κλασικό μοντέλο Ζενεβιέβ και Ισμήνη ψήφισαν ναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 4 - trailer 14/9: Πήγε με φόρμα, σκουλαρίκι στο κάτω χείλος και τους έκανε να παραμιλάνε

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 απόψε 14/9 θα παρακολουθήσουμε την συνέχεια των auditions. Οι τρεις κριτές θα γνωρίσουν ακόμα περισσότερες προσωπικότητες, ο πήχης θα ανέβει και τα πράγματα θα δυσκολέψουν!

Το ενδιαφέρον σήμερα θα μονοπωλήσει ένα κορίτσι που παρά το γεγονός πως φαινομενικά δεν μοιάζει σε ένα κλασικό μοντέλο, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των κριτών και θα πάρει την Ζενεβιέβ και την Ισμήνη με το μέρος της αφού στο trailer φαίνεται να έχει αποσπάσει τα "ναι" τους.

Η συνέχεια; Επί της οθόνης! Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο:

Τι θα δούμε στο αποψινό 14/9 επεισόδιο του GNTM 4

GNTM 4 - αποκλειστικό: Αυτή η παίκτρια έχει φτάσει ήδη στην τελική 10αδα!

Παρά το γεγονός πως το GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 12/9 τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλά που έχουν συμβεί κι εμείς δεν έχουμε δει ακόμα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr πριν από λίγες εβδομάδες οι κριτές κατέληξαν στην τελική 10αδα του παιχνιδιού και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την μια της λίστας που έχει καταφέρει να φτάσει τόσο μακριά στο παιχνίδι! Την είδαμε μάλιστα το χθεσινό και πρώτο επεισόδιο!

Από την Έφη Εκίζογλου

Η Όλγα Ντάλλα με το καλησπέρα σας κατάφερε να αφήσει άφωνους τους κριτές. Η 21χρονη Όλγα είναι κολυμβήτρια του Ολυμπιακού και πήγε στον διαγωνισμό με σκοπό να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μόντελινγκ.

Το αρκετά γυμνασμένο σώμα της ήταν κάτι που παρατήρησαν αμέσως οι κριτές και ήταν ο λόγος που η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της έδωσε “όχι”. Η Όλγα, τελικά, πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς πήρε τρία “ναι” από τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το μαγιό της, μάλιστα, ήταν και αυτό κάτι που δεν περίμεναν οι κριτές.

Η Όλγα, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr έχει καταφέρει να κερδίσει τους κριτές με τις ικανότητες της και να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό level μέσα στο παιχνίδι.

Συντονιστείτε γιατί θα επανέλθω με περισσότερα spoils...