Big Brother 2: «Θέλουν να με φάνε» - Ξέσπασε η Ευδοκία στην αγκαλιά του Πέτσα

«Ελπίζω εσύ να με πιστεύεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Θέλουν να με φάνε» - Ξέσπασε η Ευδοκία στην αγκαλιά του Πέτσα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, η Ευδοκία ξέσπασε ενώπιων του Παναγιώτη Πέτσα, μετά τα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την Ανχελίτα. Συγκεκριμένα, του εξήγησε πως δέχεται οργανωμένη επίθεση από τους υπόλοιπους συγκατοίκους.

Η Ανχελίτα ήδη από εχθές είχε εκφράσει την ενόχλησή της για την οικειότητα που δείχνει η Ευδοκία με τον Παναγιώτη και εκείνη έδειξε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έχει τουλάχιστον την έγκρισή του.

Το ξέσπασμα της Ευδοκίας στην αγκαλιά του Πέτσα στο Big Brother 2

«Παναγιώτη θέλουν να με φάνε, δέχομαι οργανωμένη επίθεση. Ελπίζω να μην τα πιστεύεις κι εσύ αυτά. Αν τα πιστεύεις θέλω να μου το πεις», του είπε χαρακτηριστικά και από τη μεριά του ο Πέτσας της εξήγησε πως δεν συμφωνεί με τα όσα λέγονται για εκείνη.

Ο Ισίδωρος «έκαψε» την Σύλια - «Πάει να πάρει την ιδιότητα των άλλων»

Εξαιρετικά ενοχλημένος φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες με τη Σύλια ο Ισίδωρος, ο οποίος και στο σημερινό επεισόδιο (14/9) του Big Brother τόνισε πως προσπαθεί να κλέψει από τη λάμψη του Στηβ προκειμένου να προωθηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος εξήγησε στη Μαίρη κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο. Ότι δηλαδή η Σύλια δίνει μεγάλη σημασία στην ιδιότητα του άλλου γιατί θέλει να επωφεληθεί από αυτή.

«Η Σύλια πήγε χωρίς ιδιότητα να πάρει από την ιδιότητα των άλλων. Πλησίασε τον βασιλιά αλλά δεν ήταν πριγκίπισσα», είπε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος.