Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2 - trailer 15/9: Σκάει από την ζήλια της η Γιώτα - Ο Αλέξης Παππάς φιλάει την...

Το έλα να δεις πάλι στην βίλα

The Bachelor 2 - trailer 15/9: Σκάει από την ζήλια της η Γιώτα - Ο Αλέξης Παππάς φιλάει την...
TV24 15.09.2021 14:08
Από Youweekly Team

Το κλίμα στο σπίτι δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την αποχώρηση της Βαλέριας! Οι παίκτριες συνεχίζουν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καταλάβουν μια θέση στην καρδιά του Bachelor!

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα ομαδικό ραντεβού αλλά θα δούμε και τον Αλέξη Παππά να φιλάει μια ακόμα παίκτρια, την Άννα! Η Γιώτα στο άκουσμα της είδησης αυτής θα σκάσει!

Τι θα δούμε απόψε 15/9 στο The Bachelor 2

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Ούτε 26 είναι ούτε ελεύθερη - Η αλήθεια για τον αρραβώνα και την ηλικία της Αθηνάς Νέα Υόρκη

Στη δημοσιότητα ακατάλληλο βίντεο παίκτριας από το Bachelor 2 - Από τις πρώτες επιλογές του Παππά

Share