Big Brother 2: Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία - «Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο...»

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία - «Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο...»

Σε ένα απρόσμενο ξέσπασμα προχώρησε η Σοφία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2. Η ηθοποιός βρέθηκε στο δωμάτιο μόνη της μετά τον καυγά της με τον Στηβ και απευθυνόμενη στις κάμερες μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε.

Πριν από λίγο καιρό, στο ξέσπασμα του πρώτου lockdown, η Σοφία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα οικονομικά της.

Σήμερα, εξήγησε πως έκανε κατά καιρούς πολύ σκληρές δουλειές και όλα τα λεφτά της τα ξόδευε στο «αχάριστο θέατρο», το οποίο δεν τη βοήθησε ποτέ πραγματικά.

Το ξέσπασμα της Σοφίας στο Big Brother 2

Η συμμετοχή της Σοφίας στο Κόκκινο Ποτάμι

Είναι 37 ετών, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο. Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια. Κατάφερε να σπουδάσει Υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους.

Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ. Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Big Brother!

Ο λόγος για την Σοφία Αλεξανιάν που πριν λίγο καιρό μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού! Λοιπόν το κορίτσι αυτό έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές ανάμεσα στις οποίες: Έλα στη θέση μου, Η πολυκατοικία, Μάλιστα Σεφ!, Μαρία η άσχημη και Κόκκινο Ποτάμι.

Big Brother Σοφία Αλεξανιάν